2777
2789
عنوان

خود کشی 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 200 پست

اسی شیطونو لعنت کن پاشو سوره الرحمن دانلود کن با معنی بخون ببین ما چه خدای مشتی داریم 

هر مشکلی راه حلی داره دختر ایمانتو نباز

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
دم عیدی مارو ناراحت نکن دیگه  میدونیم میخوای بری که با یه کار بری دیگه بیای

کاش دنیا همینقدر واسم قشنگ بود ک برا مسخره بازی تاپیک بزنم و با ی کاربری دیگ بیام😭😭😭😭😭😭دنیا برام شده جهنممممم

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بسه بیا پایین 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بگو خودش بیاد حضوری خاستگاریت وقتی اومد تو باید بری توی اون جمع و بگی جلو همه بابا من میخوامش من می ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭تنها ک راه نمیدنش 

باید خونوادش بیان ک نمیان بابام باهاشون خیلی بد رفتار کرد

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
کاش دنیا همینقدر واسم قشنگ بود ک برا مسخره بازی تاپیک بزنم و با ی کاربری دیگ بیام😭😭😭😭😭😭دنیا بر ...

باشه بیا پایین با هم بریم 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
کسی که بخواد خودکشی کنه جار نمیزنه  زمانی میاد میگه که هنوز امید به زندگی داره کیو اوسکول کردی ...

میشه نمک نپاشی؟؟خواهش میکنم برو بیرون از تاپیک 

مرسی ک نظر دادی 

استارتر خواهش میکنم نکن

بخدا چیزی رو درست نمیکنی هیچ همه چی رو هم خراب میکنی

زندگی چندین نفر رو هم بهم میزنی اون دنیات رو هم میسوزونی

یکم صبر کن خدا خودش همه چی رو جفت وجور میکنه

نا امیدنشو از رحمت خدا

نکن اینکارو حماقته🙂چقد جذاب بود برام که داشتی داروی جدید میساختی نمیخوام فاز نصیحت بردارم ولی ببین شکست مقدمه پیروزیه شاید اگ الا عقب نکشی ی روزی ب ی جاهایی میرسی ک هیچکس فکر نمیکنه🙂❤همه ادمای معروف و محبوب شکست خوردن خیلیییی زیاد 

ماهی که بر خشک اوفتد قیمت بداند آب را...
بگو خودش بیاد حضوری خاستگاریت وقتی اومد تو باید بری توی اون جمع و بگی جلو همه بابا من میخوامش من می ...

اگه دیدی بعد از این رفتارت باز هم به خاسته ات احترام نزاشتن ساکتو جمع کن با علی برو

جدی میگم 

اونایی ک خاسته ی تو براشون مهم نیست پس خاسته ی اونا هم نبااااااید برای تو مهم باشه

تو حقته با علی ازدواج کنی

هیچ وقت ضعف نشون نده و بهاطر عشقت بجنگ...

یا باید دیوانه باشی یا داری با روح و روان ما الکی بازی میکنی

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
نکن اینکارو حماقته🙂چقد جذاب بود برام که داشتی داروی جدید میساختی نمیخوام فاز نصیحت بردارم ولی ببین ...

من موفقیت نمیخاااااااام من از این دنیای کوفتی هر چی خاستم ندااااادددددد گرفت فقط 

الآنم علیو میخاستم نداد 

ب درک میمیرم فقط مرگ😭😭😭😭

قوی باش.تو خودتو بکشی همه اول شاید گریه و زاری کنن ولی بعدا فراموشت میکنن خاک سرده. این پسره هم میره سراغ یکی دیگه همه بعدا ازت به عنوان یه دختر ضعیف یاد میکنن . وقتی اسمت بیاد به جای افتخار و سربلندی همه سرشونو پایین میندازن .اون دنیا رو که دیگه هیچی (وضعیتت اونورم خراب میشه). به جای این کارا برای هرچیزی که میخوای بجنگ.خودکشی فراره 

لطفا برای قبولی کنکورم یه صلوات مهمونم کنید .  ان شاءالله که شما هم به حاجتتون برسید  
اگه دیدی بعد از این رفتارت باز هم به خاسته ات احترام نزاشتن ساکتو جمع کن با علی برو جدی میگم  ...

علی همین الان میگه میام میبرمت 

اما پدرم احترام زیادی بین مردم داره آدم متشخصیه 

نمیخام بافرار کمرشو بشکونم

یا باید دیوانه باشی یا داری با روح و روان ما الکی بازی میکنی

فقط عاشقم همین همین همیننننن😭😭😭