2777
2789
عنوان

خود کشی 👋

| مشاهده متن کامل بحث + 5144 بازدید | 200 پست

هم دم عیدی کوفت خانوادت بکن

خجالت اعتیادنداره یکمی بکشید بد نیستا🥲🥲                      🥀ماهم توجه دیدیم ولی هارنشدیم🥀                               😏 قبل از اینکه قیافه بگیری ببین اصن داریش😊                         اگه دنیا عدالت داشت مردهم بکارت داشت🤐🤐                 https://harfeto.timefriend.net/16508045053455

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راهی برام نمونده عزیزان 

فقط ی کمک 

این متنایی که نوشتم چجوری و کجا بزارم ک ببینم بعد یک ماه اینا

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨
از خدا بترس دختر خوب فک میکنی با خودکشی همه چی تموم میشه نه اون دنیا میشه خود عذاب برات خودکشی گناه ...

به قران رسیدم ته خط حالم بی نهایت بده بی نهایت

دختری🥰 هستم که برای عشقش❤️ و این وصال خیلی جنگید ✨اما هیچ فایده ای نداشت به جایی رسید ک جز خودکشی💔 چاره ای نداشت این کارو کرد اما نمرد و الان پیوند کبد💕 شده خداروشکر که نمردم و خداروشکر 💝ک خود کشی کردم و الان با عشقم ازدواج کردم👥 ممنونم از پسری ک کبدش تو بدن منه💌 ب خاطر اونم که شده درست زندگی میکنم و صاحب خوبی برای این کبد خواهم بود ،برای خوشبختی من و همسرم دعا کنید ممنونم 💋💖💖،گاهی که ب عقب برمی‌گردم و میبینم چه زجری کشیدیم واقعا خداروشکر میکنم که الان کنار همیم 🙂❤️✨

به گناه خودکشی فکر کن 

به اینکه اون دنیا چیز بهتری با خودکشی نصیبت نمیشه 

به اینکه تو میتونی هنوز ادامه بدی و مطمئنا این حالت و روزگارت اینجوری نمیمونه 

ب اینکه این سختیاتم میگذره 

ب اینده روشن ات فکر کن 

ب پدر و مادرت 

اینکارو نکن ک برگشتی نداره 

ب اندازه من نمیتونی عزیزدلم

ن ترحم میکنم بت ن چیزی حتی تورو نمیشناسم و تو هم منو

...نکن نکن نکن نکن نکن خواهش میکنم ازت

عضو گروه بنفش💜💜وزن اولیه :۹۳/وزن هدف:۸۰

پشمک شیمی 

ی ماده پشمکی ک سرعت جذب بالایی داره😭😭😭😭😭ک زودتر سموم حاصل از قرص یا هر چیزیو جذب و خنثی کنه 

باورم نمیشه منی ک مخالف خودکشی بودم ب اینجا رسیدم 

حالم خوب نیست😭😭😭😭😭😭روانی شدم 

فقط بگین چجوری بدم ب پدر مادرم حرفامو

نکن اقاااا😐😐بیا خصوصی تروخدا

نه حرفی مونده 

ن دلیلی برای پشیمونی 

تصمیمو گرفتم 

دنیا بهم بدی بزرگی کرد بدترین روزای عمرمو دارم میگذرونم 

خسته شدم

من ی دورانی ی اتفاق خیلییی بد برام اتفاق افتاد{هم از لحاظ جسمی اسیب دیدم و هم روحی 

عواقب اون اتفاق دیوونم میکرد

سنی هم نداشتم 14 سالم بود!

مدام ارزوی مرگ میکردم و همش به فکر مرگ بودم هیچی برام ارزش نداشت

کار  هر روزم گریه بود

ولی الان همش خداروشکر میکنم که اجازه نداد خودکشی کنم و فرصت زندگی رو از  خودم بگیرم

چون الان مشکلم حل شده و منم و این روزای خوب   

البته مشکلاتی دارم ها  ولی درسی که گرفتم این بود که نباید از رحمت خدا نا امید شد 

هیچوقت.

این تجربمو میگم همه جا

امیدوارم بدردت بخوره

به اون پسرم میرسی خوشبختیتون رو هم میبینی فقط اگهه عجله نکنی خودتو بکشی چی میشه؟

مطمئنم باباتم راضی میشه

به خاطر این موشایی که تا الان کشتی تا داروتو بسازی خودکشی نکن، اون دنیا یقتو میگیرن که تو که میخواستی خودکشی کنی چرا ما رو  الکی  اذیت کردی 😭