2777
2789
عنوان

با اینکه همسرم

171 بازدید | 9 پست

تاحالا کاری نکرده حتی گوشیشم در دسترس منه حتی اینستا نداره نمیدونم چرا دلم میترسه از خیانتش تازه زایمان کردم و ۲۰ روزه خونه مامانمم 

عذاب وجدان دارم ازینکه اون هرکاری میکنه هروقت شد زنگ میزنه هروقت شد میاد بهم سر میزنه و ... ولی من بهش شک دارم اونم بی دلیل بیاین بگین چیکار کنم این شک از دلم بره بیرون

صلوات

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نی نی سایت باعثه

نمیدونم ولی من سعی میکنم تاپیکای خیانت نرم ولی قبلا دیدم تو اطرافیان و اینا مردا تو دورانی که زناشون زایمان کردن خیانت میکنن

صلوات
 اینا همش تاثیرات نی ین سایته ها

آره خودمم همین فکرو میکنم ولی اخه من که تاپیکای خیانت نمیرم ولی فک کنم اونایی که قبلا خوندم تاثیر گذاشته یا تو فامیلا بودن اقایونی که دورات بارداری و زایمان همسرشون خیانت کردن هعی میترسم بگم همسرم اهلش نیست ولی یهو میگم به فلانی هم نمیومد اهل خیانت باشه ولی خیانت کرد

هووف حس خیلی بدیه

صلوات
آره خودمم همین فکرو میکنم ولی اخه من که تاپیکای خیانت نمیرم ولی فک کنم اونایی که قبلا خوندم تاثیر گذ ...

خیلی بده

مث خوره میفته جون ادم

سعی کن بهش فک نکنی

خدایا همه امیدم به توعه♥️
2790
2778
2791
2779
2792