2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ایمشو شنیدم ولی استفاده نکردم دوسدارم نظر بیقه رو بدونم

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
سفید کننده پوسته 

منکه اعتماد نمیکنم ماسک خونگی امتحان کن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

اره من استفاده کردم.قبلش جوشای ریز وکم داشتم وقتی زدم خوب بود مثل آیینه شده بود پوستم ولی بعد که تموم شد خیلی جوشای خرکی و گنده ای زدم.بااینکه طبق دستورش زدم و به مرور قطع کردم

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

همچین چیزی وجود نداره مگه میشه یه محصول سفیدتون کنه😬 اسپری سفید کننده هست موقته واسه مواقع ضروری میتونید استفاده کنید

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
منکه اعتماد نمیکنم ماسک خونگی امتحان کن

چه ماسک هایی استفاده میکنی؟من پوستم خیلی حساسه

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

من ماست وخیار👌🏻پوست صورت منم خیلی حساسه هفته دوبار میزنم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چطور مگه ؟  استفادل کردی ؟

استفاده نکردم و اصلااا هم نمیکنم

همچین چیزی اصلا وجود نداره

تازه اگرررر هم تاثیر بزاره موقتیه و بعدش مطمئن باش بدتر میشه با کلی عوارض

خدا میدونه کجا تولید میشه و با چه شرایط و چه موادی!!

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!

ماست خیلی خوبه

و روتین پوستی منظم 

یه سری چیزا از دور سبزه، ولی از تو قرمزه و سیاه! یه وقتا دوری باعث میشه فقط لبخندمو ببینی و دردام غمگینت نکنه..!