2777
2789
عنوان

پوش دادن مو

774 بازدید | 7 پست

سلام خانوما ببخشید یه سوالی داشتم در مورد پوش دادن به مو اونم این بود که من۲۱ سالمه و بخام موهامو پوش بدم زشته آخه میدونید که تو دهه ۸۰ پوش دادن خیلی رو مد بود همه مو ها شونو پوش میدادن حالا یه مهمونی(جشن سیسمونی خواهرمه ) چند روز دیگه میخام برم برا اونجا موهای جلومو پوش بدم خیلی خز نیست ؟

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
خز

اره یعنی این که از مدرفته دیگه پوش دادن به مو

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یعنی این که از مدرفته دیگه پوش دادن به مو

😑دیگه خز شده حالا مخصوصا واسه من که ۲۱ سالمه 🤦‍♀️

کی گفته از مد رفته!؟ خیلی مدل موهای جدیدم هستن که با پوش انجام میشع حالا درستع قدیمم انجام میشد ولی ...

حالا من بخام واسه سیسمونی خواهرم پوش بدم زشته نیست حالا یکی بیاد نگام کنه بگه این چقد خز 

حالا من بخام واسه سیسمونی خواهرم پوش بدم زشته نیست حالا یکی بیاد نگام کنه بگه این چقد خز 

خز که نیست ولی به اینکه چطوری اینکارو انجام بدیو جمش کنی هم مربوطه میتونی ازین مدلای ساده بافت بزنی اگه دوس داری

خز که نیست ولی به اینکه چطوری اینکارو انجام بدیو جمش کنی هم مربوطه میتونی ازین مدلای ساده بافت بزنی ...

اها