2777
2789
عنوان

خیلی بزرگش کردم….

341 بازدید | 11 پست

بچه ها من نامزدمو خیلی بزرگش کردم حالا دستم بش نمیرسه، اول های رابطه مث چی دنبالم میومد، الان اصلا براش مهم نیس یه زنگ هم نمیزنه ببینه کجام چیکار کنم.. آخر شب ها اونم با آه و ناله که وای خستمو اینا بعدشم میخواد زود بخوابه.. حتی میگم میرم بیرون یه زنگ هم نمیزنه.. یه بار تو حرفاش گف دیگه عاشقمی کامل و میدونم همه زندگیت منم.. خیلی اعتماد به نفسش رفته بالا.. مثلا چندتا رفتار بگین باهاش بکنم که اعتماد به نفسش بیاد پایین؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینه دیگه دخترا اول ازدواج جوگیر میشن مرد و میبرن بالا به دخترای مجرد فخر میفروشن و الکی توهم ملکه بودن میزنن

تهش همین میشه 

ببین از الان آدمش کن یه کاری کن بفهمه که اون به تو نیازمنده نه تو به اون

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

باهاش سر سنگین بشو .زود خودت را دستش نده جاااانممم

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

به جای اینکه بخوای اعتماد به نفس اونو بیاری پایین خودتو ببر بالاتر! تو انقدر از اون تعریف کردی و بهش محبت کردی و خودتو بهش وابسته نشون دادی که دیگه حس میکنه دلیلی نداره بیشتر از این بهت برسه. میدونی چی میگم؟ بزای خودت بیشتر وقت بذار. تمرکزتو بذار بیشتر رو کار، درس، زندگیت، زیبایی خودت و هر چیز دیگه ای که فقط به خودت مربوطه و برات همیشه مهم بوده. با دوستات بیشتر وقت بگذرون. کمتر پیگیر اون باش. 

ببخشید میخوام تاپیک بزنم .دسته بندی ..نمیشه چیزی بزنم..نه دکمه های تاپیپی بالا میاد ..نه موارد...بای ...

ببین عزیزم برو قسمت بالای صفحت زده تاپیک بزن روش اول باید عنوانتو تو کادر بالا بنویسی، تو کادر پایین شرح موضوع، بعدشم دسته بندی هارو بزن روش میاره برات و بعدش هم ثبت