2777
2789
عنوان

#میدونستی؟‹🐼💿›

135 بازدید | 7 پست

╼╼╼╼╼╼╼╼•❁•╼╼╼╼╼╼╼╼

༆چرا میگن رنگ مشکی نپوشیده کراهت داره؟🌸⛅️••

¹࿐میگن رنگ سیاه باعث افزایش درد خصوصا درد های عصبی میشه🌻💛••

²࿐رنگ مشکی باعث بهم خوردن تنظیم هورمون تو خانوم ها و زایمان زود رس میشه و یاحتی‌می‌تونه‌باعث‌ زایمان سخت بشه📕🧷••

³࿐رنگ سیاه جذب کننده مریضی،الودگی و ناراحتی های روحی میشه🪞🍓••

⁵࿐ رنگ سیاه باعث سستی بدن میشه و اثر نامطلوبی روی گردش خون، اضطراب دلهره و کاهش حافظه میزاره🍊☄••

⁵࿐مورد اخر اینکه سیستم دفاعی بدن و کاهش میده و باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان میشه🐳💕••

⁶࿐ رنگ مشکی به خودی خود باعث کاهش تولید سروتونین ( انتقال دهنده عصبی) تو مغز میشه که نتیجه اش میشه افسردگی، رفتارهای خشونت آمیز، پرخاشگری، اختلاف در خواب و بهم ریختن سیستم گوارشی💙🌏••

╼╼╼╼╼╼•❁•╼╼╼╼╼╼

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چادر سیاهه پس 

دلیل اینو نمیدونم

ولی خب رنگ سیاه خوب نیست به طور مداوم نباید پوشید 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

ولی من خیلی دوسش دارم اما مامانم اجازه نمیده تنم کنم ارزو به دل موندم یه روز با لباسی که حداقل رنگش و خودم انتخاب کردم برم بیرون 

همش رنگ سفید ، سفید فقط سفید دوست داره ما هم مجبوریم به سازش برقصیم 

ولی من خیلی دوسش دارم اما مامانم اجازه نمیده تنم کنم ارزو به دل موندم یه روز با لباسی که حداقل رنگش ...

ای بابا 

این از طبیعی نرین حقوق یه انسانه ک رنگ لباسشو انتخاب کنه