2777
2789
عنوان

چرا اخه؟؟

78 بازدید | 3 پست

خونه خریدبم تا هفته دیگه باید پولشو صاف کنیم حالا قرار بود چون پولمون کمه خونه رو بدیم رهن هنوز که هنوز کسی پیدا نشده اعصابمون دیگه نمیکشه کلی استرس سر وام داشتیم  که بانک میگفت فعلا کسی اوراق نمیفروشه ولی اصلا فکر نمیکردیم این پول رهن خونه سر وقت جور نشه اخه همیشه رهن کامل تو هوا میبردن حق  فسخ قراردادم ۵۰۰ میلیونه اگه نتونیم جور کنیم هم خونه از دستمون میره هم باید خسارت بدیم دیگه دارم دیونه میشم از استرس  نصف موهام سفید شدن این مدت😞 خواهشا برا جور شدن پول خونمون اگه راضی هستید یه صلوات بفرستید انشا....گره از کار  و مشکل همه گرفتارها باز شه آمین

ایشالله گره از کارتون باز شه گام. تو هم برام دعا کن بچم الرژی شدید داره کارم گریه خست

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون بگردم براش الهی زود بیای تاپیک بزنی برا  خوب شدن خبر بدی

ممنون گلم

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس