2777
2789
عنوان

اقدام دوم

181 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من دومین اقدامم هست باره اول پریویدم که همیشه ۲۵ روز بود شد ۲۲ روزه که ۲ اسفند شدم وقتی تموم شد دوباره اقدام کردم ۱۰تخمک گذاریم بود ۳روز انجام دادیم که یه سری تغییرات هورمونی داشتم حالا هم فک میکنم پری داره میاد که میشه ۱۵ روزه خواستم ببینم کسی میدونه تخمک گذاری بعدی کی میشه؟؟؟

خدايا شكرت😍
انقد عدد رو عدد گفتی اص نفمیدم چطور شد 

عزیزم میگم اقدام اول ۲۲ روز شد پریویدم یعنی جلو افتاد الانم حس میکنم دارم میشم که باز جلوتر میفته میشه۱۵روزه فقط میخوام بدونم تخمک گذاریم کی میشه

خدايا شكرت😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم سیکل پریود ۲۲روزه از لحاظ علمی کمی مشکل دار هست اول سیکل رو تنظیم کنید با یه ماه دارو بعدش اقدام کنید البته میشه توی اقدام یه سری تحریکات وداروها رو مصرف کرد وانجام داد که زودتر وسالم تر به نتیجه برسید.

فریبا رحیمی    کارشناس مامایی و  مشاوره ودرمان بیماریهای زنان و اختلالات جنسی،تعیین جنسیت،مراقبت های بارداری و ....       فعال در اپلیکیشن مشورپ پاسخ دهی در لحظه وآنلاین ۲۴ساعته

fariba.rahimi.midwife@

ویزیت در پیج اینیستا

و اپلیکیشن مشورپ

سلام عزیزم سیکل پریود ۲۲روزه از لحاظ علمی کمی مشکل دار هست اول سیکل رو تنظیم کنید با یه ماه دارو بعد ...

نه اینجوری نمیشد تا حالا ۲۵ روز کمتر نشدم اما اقدام کردم اینطوری شد 

خدايا شكرت😍
منم وقتی اقدام میکردم پریودم جلو میوفتاد دلیلشو نمیدونم ولی

آره یه دکتر میگفت دلیلش تغییرات هورمونی و آمادگی بدن برای بارداری من ماه پیش ۲۲ شدم این ماه باردار شدم البته هنوز تست ندادم اما دیگه علائم مشخص همه هم فهمیدن

خدايا شكرت😍
آره یه دکتر میگفت دلیلش تغییرات هورمونی و آمادگی بدن برای بارداری من ماه پیش ۲۲ شدم این ماه باردار ش ...

مبارکه عزیزم ب سلامتی

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز