2777
2789
عنوان

اگع باباتون بفهمه؟ چیکارمیکنه؟!؟ 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 63 پست
😂😂😂خوب. گفتی... نمیشه ک ندیده نشناخته ازدواج کرد ولی درکل خانواده باید دوست ادم باشه

از دشمن بدترن بخدا.

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
جسارتا کجا اشنا شدید ؟

دآییم سرویس باباش بود یه روز دیدمش ازش خوشم اومد بعد از اون هم یه دوره کوتاه باهم دوست بودیم البته مامانم میدونست بعدشم بابام گفتم و ازدواج

اون خیلی با حیا بود منم خیلی باحجاب 

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مچکر نازنین  خوشبختستون پایدار 🌹 ماشالله چه باشعور و کمالات رفتار کرده  کجا اشنا شدید ...

سلامت باشی عزیزم،تو دانشگاه آشنا شدیم ،البته هم‌رشته نبودیم ،فقط تو یه پروژه درس عمومی با هم ،همگروه بودیم ،بعد از تموم شدن اون ترم بهم گفت بیا آشنا بشیم

منم خاستگارای خوبی نداشتم و اصلا اصلا به ازدواج از بین هم دانشگاهیا حتی فکر هم نمیکردم

من مطمئنم شما یه روزی ،یه جایی،یه جوری که اصلا فکرشو هم نمیکنید بهترین همسر سر راهتون قرار میگیره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
سلامت باشی عزیزم،تو دانشگاه آشنا شدیم ،البته هم‌رشته نبودیم ،فقط تو یه پروژه درس عمومی با هم ،همگروه ...

مچکر نازنین 

لطف کردید بابت حرفای قشنگتون 

انشالله 

توکل بر خدا ، خیلی ازش خواستم 

همیشه لبخند روی لبتون باشه انشالله و خوشبخت 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بابام با منطق رفتار میکرد اما مامانم ی شیپور میگرفت دستش امار جدو اباد پسره و حتی تعداد نفسامونو مخابره میکرد تو سطح کشور

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خون به پا میشه😂🚶🏼‍♀️

ولی داداشام بفهمن بدون جنگ و دعوا باهام صحبت میکنن😁

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
2790
2778
2791
2779
2792