گلم از همون اول پسر موقع اشنایی قصدشو ازدواج گفت یا فقط دوستی ؟ چطور دوستی رو به سمت ازدواج باید بر ...
راستش شوهرم همون اول بهم گفت من ازت خوشم اومد،شرایطتمم اینه،اهل دوستی بی هدف هم نیستم و قصدم ازدواجه،میخوام که با هم آشنا بشیم،دیگه منم قبول کردم ۴ ماه ارتباط داشتیم ،هیچ رفتار و حرف ناجوری ازش ندیدم دیگه بله رو دادم🤦🏻♀️
خیلی مواظب باش و به قول معروف چشمتو رو هیچ رفتار اشتباهی نبند،الهی که بخت خوب داشته باشی عزیزم
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گلم از همون اول پسر موقع اشنایی قصدشو ازدواج گفت یا فقط دوستی ؟ چطور دوستی رو به سمت ازدواج باید بر ...
از همون اولین کلمه قصدش ازدواج بود کلا هم دو ماه دوست بودیم اخلاقش اومد دستم دیدم مناسبه منه.... نمیدونم به عشق در نگاه اول اعتقاد داری یا نه ولی ما اینجوری بود
رابطه رو نمیشه به سمت ازدواج برد مگر اینکه هر دو طرف قصدشون ازدواج باشه نه دوستی و وقت گذرونی