2777
2789
عنوان

عیدی من

485 بازدید | 12 پست

من همیشه عاشق ارکیده بودم ولی جرات خریدشو نداشتم.

چون نگهداریش به نظرم سخت میومد و چون گرون هست همش با خودم میگفتم ولش کن میخری خرابش میکنی حیفه.

ولی دیشب همسرم خرید برام

🤩

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشگله😍

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه عزیزم خیلی خوشگله😍

اره عاشقش شدم.

دیشب هی از خواب بیدار میشدم توی تاریکی بهش سر میزدم 🤣🤣🤣

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.

ارکیده محشره  خیلی تو نگه داشتنش دقت کن

هی دارم از دیشب مطلب در موردش میخونم امیدوارم بتونم درست نگه دارم

اره عاشقش شدم. دیشب هی از خواب بیدار میشدم توی تاریکی بهش سر میزدم 🤣🤣🤣

ای جانم😂مثل منی تا یچی میخورم تا چندروز ذوق میکنم

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

واااای چقدر ناااازه😍منم عااااشق ارکیدم...آخرین بار دویست تومن بود چندسال پیش،گفتم واااای چه گرونه و نخریدم🥸🤧😁💔

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
واااای چقدر ناااازه😍منم عااااشق ارکیدم...آخرین بار دویست تومن بود چندسال پیش،گفتم واااای چه گرونه و ...

اره بدیش فقط گرونیشه 😁