2777
2789
عنوان

درس خوندن

239 بازدید | 17 پست

سلام دوستان میشه کمک کنید من باید درس بخونم ولی خیلی زود خسته میشم یا فکری میاد توی سرم مثلا همین سلبریتی ها و فلان هر چی هم می خوام بهشون فکر نکنم نمیشه باز میان توی مغزم و وقتمم میره میشه یه راه حل بگید که فقط تمرکزم بره روی درس خوندن .مرسی

تکنیک پومودورو سرچ کن درموردش بخون برا افزایش تمرکز خوبه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

برای اون حواسپرتیهات هم یه کاغذ بزار کنار دستت چیزایی که موقع درس حواست میره سمتشون رو روش بنویس و بگو بعد از درس یا اخر شب میام بهشون رسیدگی میکنم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

شاید بیش فعالی داشته باشی که تمرکز برات سخته ، برو تستش رو بده اگه نمرت بالای ده شد اونوقت دیگه باید بری پیش متخصص که بررسیت کنه اگه اون هم تایید کنه بیش فعالی درمانت رو شروع میکنه