2777
2789
عنوان

😔دعوای خانوادگی

187 بازدید | 16 پست

بچه ها بیایین کمک 

با شوهرم دعوام شده 

مربوط به مامانم اینا میشد الان مامانم خیلی با شوهرم فک کنم بد شده 😭😭 خیلی از هم ناراحت هستن چیکار کنم ؟

شوهرم الان خیلی باهام خوبه اما حرف هایی که به خانوادم زد هر کاری میکنم از یادم نمیره ....تو عصبانیت بوداااا ولی بازم اعصابم خورده 

اینجور وقتا لال میشم حرف نمیتونم بزنم 🙄چیکار کنم ؟ خیلی از زندگی مشترکمون نمیگذره 

حالا تو دعوای شدید میگفت برو ساکتو جمع کن برو خونه ی بابات حرف هایی زد ک اصلا باورم نمیشد ...

😭😭

به گذر زمان نیاز هست عزیزم تا درست بشه 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهم صحبت کنین، بهش بگو دلیل نمیشه تو عصبانیت هرچی بگی. یه مقدار کنترل خشم لازمه و مدیریت کلام

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

همه امروز از مامانشون گلایه دارن🤔

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
باهم صحبت کنین، بهش بگو دلیل نمیشه تو عصبانیت هرچی بگی. یه مقدار کنترل خشم لازمه و مدیریت کلام

بهش گفتم ،اونم عذر خواهی  الکی کرد . معلوم بود از ته دلش نبود 😏منم میتونستم کلی چیزا بگم اما لال شدم حرف نزدم . همش میگه تو وابسته خانوادتی اونارو بیشتز دوست داری و فلان و بهمان 😭

همه امروز از مامانشون گلایه دارن🤔

چند روز نوبت مادرشوهرا بود راس میگی😂

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
نمیدونی  چه حالیم عزیزم .  امیدوارم خدا کمکم کنه . دم عیدی حالم خیلی خراب شد .

عزیزم درکت میکنم حتما خدا کمکت میکنه درست میشه برای همین گفتم بگذره درست میشه

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
ممنون عزیز دلم❤

اگر اوايل ازدواج بخث و دعواتون زياد چون خلق و خوي همو زير ي سقف بلد نيستيد بايد خداقل ٣،٤سال بگذره

تو دعواهم ماري به خانواده هاتون نداشته باشيد لطفاااا

اگر اوايل ازدواج بخث و دعواتون زياد چون خلق و خوي همو زير ي سقف بلد نيستيد بايد خداقل ٣،٤سال بگذره ...

واقعا حرفتونو قبول دارم چون موقعی که عقد بودیم یه دونه از این مشکلاتو نداشتیم ...... واقعا زندگی مشترک خیلی سخته عزیزم . 

ممنون از راهنماییت 

بهش گفتم ،اونم عذر خواهی  الکی کرد . معلوم بود از ته دلش نبود 😏منم میتونستم کلی چیزا بگم اما ل ...

درست میشه. یه سری مهارت ها رو کم کم تو گذشت زمان یاد میگیرید. باهم صحبت کنین ایراداشو بگو یه مقدار رفتارای خودتم برریی کن اگه اشکالی وجود داره که به همسرت حس دوری دست داده برطرفش کن.

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "