2789
عنوان

سونوگرافی NT

1884 بازدید | 27 پست

سلام دوستان خوبم

دیروز رفتم سونوگرافی NT، طبق اخرین روز پریودی سن بارداریم 11 هفته و 6 روز بود ولی طبق قد جنین توی سونو شد 12 هفته و 2 روز

خیلی ذوق داشتم شاید جنسیتش رو حدس بزنه ولی گفت اصلا واضح نیست یک برجستگی کوچیکی داره ولی نمیشه گفت پسر هست یا دختر خطای زیادی داره!!! ضربان قلبش 171 بود عکس سونو رو میذارم کسی میتونه از روی جمجمه یا هر چیزی که بلده حدس بزنه جنسیتش رو

یکی هم اومده بود همسن بارداری من داشت به اون گفته بود احتمال زیاد پسر ولی به من نگفت...

ان تی تشخیصش سخته

من دکترم اشتباه تشخیص داد

سکانس اول: یه خانم باردار همراه با خواهرش میان تو اتاق سونو، از اولش که میان قبل از اینکه کار شروع بشه دوتاشون هق هق گریه میکنن، وقتی سونوی انتی رو انجام میدم میبینم نرماله و میپرسم چرا گریه میکردید میفهمم، شوهر بیمار اونقدر استرس برای پسر بودن جنین به زنش وارد کرده که مادر و خواهرش از استرس اینجوری به گریه افتاده بودن...سکانس دوم: خانم حدودا سی و چند ساله ای مادر مسنش رو به تنهایی از روی ویلچر روی تخت سونو میذاره، صبر و متانتش در برخورد با مادر پیرش واقعا توجه آدم رو جلب میکنه، چکاپ قبل از سیتی آنژیو و احتمالا جراحی قلب بعدش هست، نکته عجیب اینکه همون خانم رو چند ساعت بعد همراه آقای مسنی میبینم، صبورانه اون رو هم از روی ویلچر بلند میکنه، بخاطر تکرر ادرار پیرمرد رو آورده، بهش میگم شما چند ساعت پیش نیومده بودید؟ میگه چرا مادرم رو آورده بودم ولی تنهایی نمیتونستم ویلچر پدر و مادر رو همزمان بیارم، مادر رو گذاشتم خونه و پدر رو آوردم. من متعجب میمونم، انسانها چه ظرفیت عجیبی در صبر، کمال وفضیلت دارن، و لقب اشرف مخلوقات چقدر شایسته بعضی ادمهاست، ناخودآگاه یاد اون اقایی میفتم که اصرار داشت بچه اش حتما پسر باشه، اصلا تصوری از اینکه دخترش میتونه چنین انسان پراز فضیلت و کاملی باشه، داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سونوگرافی جای خوب رفتی یا نه معمولی بود؟ اخه جای خوب 100 درصد جنسیت و میگن تو ان تی

عزیزم آنومالی قطعی میگن

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀

مال من ۱۱هفته و چند روز بود قطعی گفت.جای خوب رفتم ولی.

بذار ما نی نی سایتیا از دکترا حرفه ای تریم🤭

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
احتمال پسر داد؟؟

بله

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزدلم الان دستگاها پیشرفته شدن اگه جای خوب برید جنسیت و قطعی‌ بهتون میگن تاکید می‌کنم جای خوبی که ...

اره جایی که رفتم پیشرفته ترین هست ولی خود دکترم اصلا تو ان تی جنسیت نمیگه🤭کلا اخلاقش همینه

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀