2777
2789
عنوان

تهوع کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 19 پست
  غافلگیری ام با این شدت و حجم سخته

اره واقعا ولی خدا میده و خودشم نگهمیداره بننده خدا دوستم تو دوران بارداری دخترش خیلی اذیت شد فکر میکرد سندروم داون داره ولی خداروکر سالم سالم بود و فقط قلبش یه کوچولو مشکل داشت و عمل شد و خداروشکر الان حالش خیلی خوبه البته از دوستم بی خبرم چون سرش انقدر شلوغه به وبش نمیرسه 

اره واقعا ولی خدا میده و خودشم نگهمیداره بننده خدا دوستم تو دوران بارداری دخترش خیلی اذیت شد فکر میک ...

عزیزم انشالله خدا همه این فرشته کوچولو هارا حفظ کنه و شماهم سلامت و خوشبخت باشید عزیزم موفق    

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم انشالله خدا همه این فرشته کوچولو هارا حفظ کنه و شماهم سلامت و خوشبخت باشید عزیزم موفق   ...

ممنونم عزیزم خدا همه بچه هارو نگهداره و از بلاها دورشون کنه ببخش مشکل قلب بچه دویتم یه چیز خیلی نادر بود ولی الان حالش خیلی خوبه 

ممنونم عزیزم خدا همه بچه هارو نگهداره و از بلاها دورشون کنه ببخش مشکل قلب بچه دویتم یه چیز خیلی نادر ...

خداراشکر   بلا ب دور باشه از همه 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.