2777
2789
عنوان

😂🤦🏻‍♀️تایپیک‌ مهد کودک

124 بازدید | 11 پست

😂مهد کودک میرفتمو قشنگ یادمه رفتم مسجد محل مهد قران فقط برای سرگرمی البته اموزشش واقعا خوب بود😂😂

الا چقدر زمونه بد شده نمیتونن به بهترین مهد کودکم اعتماد کنن

یادش بخیر چقدر اسگل بودم😂🤦🏻‍♀️ یادمه خیلی چیزا یادم داد معلم مهد قرانم خیلیییا بعد که مهد تموم شد همشو یادم رفت وقتی رفتم پیش دبستانی مثل بز از اول یاد گرفتم و دوباره وقتی اونم تموم شد رفتم کلاس اول بازم دوباره از اول یاد گرفتم😂😂😂 خدایا چقدر گیجم!

آره منم دیدم تعجب کردم.

مهدکودکای من عالی بودن تازه معروف و ایده آل هم نبودن.

اینم بگم من دهه هشتادیم.نباید تو پونزده شونزده گذشته سال اینقدر همه چی عوض شده باشه😐⁦🤦🏼‍♀️⁩

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلم مهد ما ی فرشته بود واقعا

دقیقا معلم مهد منم فرشته بود و اینکه بعدش ‌یش دبستانیو به بعد رفتم غیر انتفاعی واقعا به مهربونی مهد قران نبود حالا بنظرم نسبتا چندرجه کمتر بنظرم حتی بود

یادش بخیر چقدر اسگل بودم😂🤦🏻‍♀️ یادمه خیلی چیزا یادم داد معلم مهد قرانم خیلیییا بعد که مهد تموم شد ...

دختر منی امروز یاد میگیره فردا صفر

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

داداش من مهد میرفت

خیلی بد بود خداییش

شما شانس اوردین مهد خوب رفتین  

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)