2777
2789
عنوان

حضوری

213 بازدید | 23 پست

دیشب ساعت10 بهمون اعلام کردن که امروز باید حضوری بریم مدرسه

از شانس گندمونم امروز امتحان زیست داشتیم من خونده بودم ولی در حد مجازی نه اینکه واسه حضوری میخوندم و خودمو میکشتم...

حالا دیشب با بچه ها داشتیم هماهنگ میشدیم که نریم

من امروز نمیرم ولی اگه از مدرسه زنگ زدن چی بهشون بگیم؟

اصا نمیشه بگم من نخوندم نمیام یه دلیل دیگه بگین❤

برو شاید امتحان آسون بود 

حالا فوقش یکم بد بشی 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مریضی یا خانواده اجازه نمیدن

تاریک ترین لحظه ی شب، نزدیکترین لحظه به طلوع خورشیده! زمان همه چیزو درست میکنه بهت قول میدم رفیق! .                                     هکرمغز،شرلوک هلمز،شایانی و فاطمه صابر عزیزم من دلم تنگ شده میشه برگردین؟/:
برو شاید امتحان آسون بود  حالا فوقش یکم بد بشی

این معلمی که من میشناسم از لج مجازی امتحان رو سخت گرفته ما الان باید تو حضوری به سوالای سخت مجازی جواب بدیم

اصلا نمیتونم نمره بد داشته باشم

این معلمی که من میشناسم از لج مجازی امتحان رو سخت گرفته ما الان باید تو حضوری به سوالای سخت مجازی جو ...

هر جور راحتی 

من بودم میرفتم ن اینکه نمره مهم نباشه چرا مهمه ولی شاید اصلا ی اتفاق دیگه افتاد چه دانی 

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
برو و امتحانتو بده مطمئن باش سخت نیست عزیزم

معلممو نمیشناسی چون قبلش قرار بود مجازی باشیم واسه همین سوالات رو برا مجازی گرفته الان باید همون سوالاتو تو حضوری امتحان بدیم

امتحانای مجازی رو خیبی سختتت میگیرن میدونن از یه جایی جوابشو پیدا میکنیم

هر جور راحتی  من بودم میرفتم ن اینکه نمره مهم نباشه چرا مهمه ولی شاید اصلا ی اتفاق دیگه افتاد ...

مشکل اینجاس اون نگیره فیزیک میگیره اگه فیزیک هم بگیره آمادگی دفاعی میگیره...

مشکل اینجاس اون نگیره فیزیک میگیره اگه فیزیک هم بگیره آمادگی دفاعی میگیره...

پس داری بهونه میاری مدرسه نری