2789
عنوان

این چه مرضیه؟😑

234 بازدید | 17 پست

با این که میدونم قراره این عکسا رو پاک کنم و فقط حافظه گوشیمو اشغال میکنن ولی همش از صفحه عکس میگیرم

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
اینو از کسی بپرس که توی آینه است👀🚶🏽‍♀️

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سندروم اسکرین شات بیقرار

آره 

خیلی بده ۸۰۰ تا عکس میشن یهو😑

یه ماه پیش گوشیم قاطی کرد 5 هزار وخورده ای خودش پاک شد حتی یبارم نگاه نکردم بهشون

الان باز هزار و خورده ای شات دارم منتظرم گوشیم قاطی کنه😅

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خو اگه مهمه بگیر یا تو یاداشت ثبت کن اگه نوشتست

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یه ماه پیش گوشیم قاطی کرد 5 هزار وخورده ای خودش پاک شد حتی یبارم نگاه نکردم بهشون الان باز هزار و خ ...

آره منم گوشیم یهو هنگ میکنه و حافظش خیلی پر میشه بعد مجبورم پاکشون کنم در صورتی که اصلا نگاهشونم نکردم 

خو اگه مهمه بگیر یا تو یاداشت ثبت کن اگه نوشتست

نه مشکل اینه که مهم نیستن

🤣🤣👌🏼

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خدا قوت قهرمان 😐😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خدا قوت قهرمان 😐😂

😂😂 ۸۰۰ تا عکس مسخره که اصلا مهم نیستن و خود بدبختم قراره پاکشون کنم 

دقیقاً 😂

عمه ی من که اصن هیچی 

روزانه دو هزار تا اسکرین میگیره بعد بهش گفتم فاطمه جاااان جدت اینا رو پاک کن به چ دردت میخوره میگه نههه😂

البته خودم کم اسکرین ندارم😑

خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم⁦⁦👌🏻⁩شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅⁦♥️⁩خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو⁦⁦⁦👌🏻⁩😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی⁦ روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌⁦✌🏻⁩م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗⁦♥️⁩عشق دو پا و هلیکوپتری 😎⁦✌🏻⁩
😂😂 ۸۰۰ تا عکس مسخره که اصلا مهم نیستن و خود بدبختم قراره پاکشون کنم 

خو چیه ؟مدله  لباسه ،متنه چی؟؟😐