2777
2789
عنوان

معلولیت برادر خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای شما بودم طرز فکرمو عوض میکردم

ربطی به طرز فکر نداره ایشون معلولیت ادن آقارو مسخره نکرده ک فقط ترسیده ک خدای نکرده در آینده بچش اون ژنو از عموش به ارث ببره و همین باعث ترسش شده ک کاملا هم عاقلانه حرف میزنه هر کی جای اسی بود میترسید

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
ربطی به طرز فکر نداره ایشون معلولیت ادن آقارو مسخره نکرده ک فقط ترسیده ک خدای نکرده در آینده بچش اون ...

من دارم یه ازدواج سنتی میکنم همه چیز از روی عقله پدر ومادرم میگن مهم قسمته ولی خواهرم میگه ریسک نکن

من دارم یه ازدواج سنتی میکنم همه چیز از روی عقله پدر ومادرم میگن مهم قسمته ولی خواهرم میگه ریسک نکن

خواهرت کاملا درست میگه اگه خدای نکرده یک درصدم احتمال بدیم بچتون معلول ب دنیا بیاد یک عمر باید عذاب بکشید بسازید و بسوزید

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
من واقعا به چشم یه فرشته نگاهش میکنم و مشکلی ندارم ولی خواهرم میترسونه از اینده

امکان بوجود اومدن مشکل برای همه هست خدا نکنه پیش بیاد

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
ربطی به طرز فکر نداره ایشون معلولیت ادن آقارو مسخره نکرده ک فقط ترسیده ک خدای نکرده در آینده بچش اون ...

عزیزم طرز فکر ربطی به مسخره کردن یا نکردن کسی نداره، حالا اینکه همچین چیزی مد نظر شما بوده یا نه رو نمیدونم، 

و اگر آگاهی های لازم رو داشته باشید معلولیت به خیلی مسائل مربوطه،و این مشکل ممکنه برای هر کسی پیش بیاد خدایی نکرده

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟