2777
2789
عنوان

جاری 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 53 پست
آره صد در صد اگه بدش میاداز ضایع کردن بهش بگو جاری همین کار و با من میکنه ،فقط سگ محل کردن شوهرت جوا ...

مثلا سه نفر هستیم جاریم با اون یکی زن پچ پچ میکنن میخندن 

ع
اوه اوه خب اگه میتونی سعی کن باهاشون کمتر رفت و آمد کنی خودتو براش بگیر ب شوهرت بگو پیششون اذیت میشی ...

شوهرم جونشو برا برادر و برادر زاده هاش میده ،من نرم هم خودش تنها میره

ع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه شوهره بی اعصابی داره با بچه هاش کنار نمیاد چه برسه به من

خوب دیگه پس عزیزم این خانومم از طرف شوهرش کمبود داره حسودی شما رو میکنه به شوهرت هم عشوه میاد تا کمبوداش جبران بشه ،اصلا یه قانونی داریم هرچقدر آرامش داشته باشی و خوشبخت باشی حس خوب به دیگران میدی هرچی کمبود و عقده داشته باشی  دیگران و از خودت میرنجونی 

عشوه که نمیدونم منظورتون چیه ،ولی اولا خیلی راحت بود با شوهرم که به شوهرم گفتم شوخی ‌‌‌‌‌‌‌‌نکن باها ...

پس اگه کرم داره.. به نظرم خیلی رک بگو عزیزم از بقیه هم نظر بپرس شوهر بیچاره منو گیر آوردیا..

خوب دیگه پس عزیزم این خانومم از طرف شوهرش کمبود داره حسودی شما رو میکنه به شوهرت هم عشوه میاد تا کمب ...

اره دقییقا حالا منو شوهرم دیگه جلو اونا رفتاری نداریم که حسادت اطرافیان رو برانگیخته کنه ولی باز به شوهر من کشش داره

ع
اره دقییقا حالا منو شوهرم دیگه جلو اونا رفتاری نداریم که حسادت اطرافیان رو برانگیخته کنه ولی باز به ...

دقیقا حسادت همین رفتار شما رو میکنن آرامش و خوشبختی جار زدن نمیخواد از رفتار مشخصه نزار عوضت کنن ارامشتو ازت بگیرن یا رفت و آمد کن با سیاست اگه نمیتونی کات رفت و امد نکن

دقیقا حسادت همین رفتار شما رو میکنن آرامش و خوشبختی جار زدن نمیخواد از رفتار مشخصه نزار عوضت کنن ارا ...

نه بابا چه خوشبختی از رو ظاهر هم اونا خوشبختن هم از مال و دارایی هم بچه و سلامتی 

ع
مثلا سه نفر هستیم جاریم با اون یکی زن پچ پچ میکنن میخندن 

اینحور مواقع گوشیت رو باز کن برای کسی پیامک بده و تو هم هی الکی هم که شده بخند خودت سرگرم کن محلشون نزار

سلام                                        برای شروع کردن نباید عالی باشی ، ولی برای عالی بودن باید شروع کنی   💦💦💦💦 💦💦💦  💦💦💦💦       قد ۱۷۳ وزن ابتدایی ۸۵ . وزن مرحله دوم ۷۹ 🔓 وزن مرحله سوم ۷۵🔒  وزن هدف  ۷۰ 🔒