2777
2789
عنوان

میگید دختر نباید ابراز علاقه کنه

276 بازدید | 25 پست

بچه ها شما میگید دختر نباید ابراز علاقه کنه ولی خوب چجوری میشه به طرف بفهمونه خوشش ازش میاد ؟؟؟ من نقاشی میکشم بنظرتون خودشو بکشم بهش نقاشیشو بدم؟

کی گفته نگیم؟ من خودم ۱۲سال پیش شماره شو پیدا کردم زنگ زدم بهش و ابراز علاقه کردم

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار خودش بیاد جلو نمیدونم کاری که میخوای انجام بدی درسته یا نه  ولی مراقب باش پسرا جنبه ی ا ...

واقعا بی جنبه ان هرکاری می‌خوام بکنم که بیام جلو واقعا حس میکنم شخصیتم خورد میشه اون کارو کنم

ارع ابراز علاقه نکنی بهتره منم ی بار به پسر داییم ابراز علاقه کردم بعد بهم گفت 

پسر باید دنبال دختر باشه نه دختر دنبال پسر 

خیلی خجالت کشیدم 

نقاشیشو بکش اگه پیج اینستاشو داری استوری بزار تگش کن سورپرایز میشه واسه تشکر میاد دایرکت و داستان شروع میشه

واقعا بی جنبه ان هرکاری می‌خوام بکنم که بیام جلو واقعا حس میکنم شخصیتم خورد میشه اون کارو کنم

پس دست نگه دار

اگه دوست داشته باشه خودش میاد جلو

پسرا نمیتونن حسشونو پنهان کنن

فقط صبر کن

پس دست نگه دار اگه دوست داشته باشه خودش میاد جلو پسرا نمیتونن حسشونو پنهان کنن فقط صبر کن

اخه اون هی میگه من درون گرام نمیتونم فلان کارو کنمو اینا ..... میشه نقاشیشو بکشم بعد بهش بگم من عادت دارم برای کسایی که برام ارزشمندن نقاشی میکشم 🤣؟؟؟؟؟؟؟

ن بحث اون نیس ما اگه از کسی ن بشنویم دنیا رو سرمون خراب میشع ولی مردا از عشقشونم ن بشنون انگار ن انگ ...

من گفتم نه شنیدم پشیمونم نیستم بازم میگم 

آدم خورد میشه ولی عشق واقعی از بین نمیره