2777
2789
عنوان

چقد بده ادم پوزی

140 بازدید | 5 پست

سلام من ۱۸سالم یکی از همکلاسیهام عقد کرده داخل گروه همش میگفت من با مهران تا ۴ صبح فیلم میبینیم و کلی تعریف منم براشون ارزوی خوشبختی دارم ولی بقیه کلاس مجردن به نظر یه ادم هیچوقت نباید اینطور حرف بزنه

داغه هنوز😐😂😂

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره سخت بود سالدآخردبیرستان فکرکنم همسن شما بودم وای به اونایی که نامزد داشتن حسودی میکردم آی میگفتم‌خوش بهوحالش نامزد داره الان ۳۶ سالمه دوتا بچه دارم ولی کاش اون دوران تکرارمیشد برای شوهرکردن دیر نیست 

شوهرچیه ک پوز دادنش چی باشه

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲