yس مدیر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1927 عنوان فوت پدر | مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 61 پست چطوری با فوت پدر و عزیزانمون کنار بیایم؟ تازه هفت روزه پدرم فوت شده گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 1400/12/16 | 01:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1927 خدا رحمتشون کنه داغ عزیز دیدن سخته،تجربشو نداشتم ولی گاهی حتی بهش فکر هم ک میکنم اشکم در میاد جات ... هرروز بهشت زهرا سر مزار پدرم هستم.. سنی ام نداشتن جوون بودن گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)
yس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1927 خدا رحمتشون کنه منم برادرمو از دست دادم 😭 الهی بمیرم.... خیلی داغ سنگینیه خدا رحمتش کنه گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5527 الهی.... خدا رحمتشون کنه ممنون_همچنین پدرشمارو خدا بیامرزه🖤🥀 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
بقره عضویت: 1400/12/11 تعداد پست: 335 هرروز بهشت زهرا سر مزار پدرم هستم.. سنی ام نداشتن جوون بودن خوبه کتنهاشون نمیزاریاما از صدقه جاریه قافل نشوهر ثواب و خیراتی ب نیتشون بکنی اون دنیا بدردشون میخوره
yس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1927 هیچ چیز نمیگم فقط گریه کن و برو سر مزارش جیغ بکش خودت رو خالی کن اینقدر گریه کردم که دیگه انگار اشکام خشک شدن گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)
assaraas عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 3642 اینقدر گریه کردم که دیگه انگار اشکام خشک شدن فدات بشم به عکسش نگاه کن باهاش حرف بزن از دلتنگیت بهش بگو ما همه برابر هستیم ✨
yس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1927 خوبه کتنهاشون نمیزاری اما از صدقه جاریه قافل نشو هر ثواب و خیراتی ب نیتشون بکنی اون دنیا بدردشون ... بله.. درسته... واسشون روزه میگیریم نماز میخونیم صدقه میدیم.. قرآن... گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)
yس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1927 فدات بشم به عکسش نگاه کن باهاش حرف بزن از دلتنگیت بهش بگو من خودم هیجده سالمه فقط🥺بابام 44 سالش بود دلم خیلی بخاطر جوونیش میسوزه گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)
شاپرررررررک عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9936 الهی بمیرم.... خیلی داغ سنگینیه خدا رحمتش کنه خدا نکنه گلم زمان یکم داغتو سرد میکنه ولی هم چنان ضربه سر جاشه کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
شاپرررررررک عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 9936 من خودم هیجده سالمه فقط🥺بابام 44 سالش بود دلم خیلی بخاطر جوونیش میسوزه چرا فوت شد گلم کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕
yس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1927 خدا نکنه گلم زمان یکم داغتو سرد میکنه ولی هم چنان ضربه سر جاشه آره.. آدم هیچوقت داغ عزیزشو فراموش نمیکنه.. همیشه جای خالیش حس میشه گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 56443 ۲۰سال گذشته وکنارنیومدم الان که سنم بیشترشده بیشتربه بودنش نیازدارم وحس میکنم خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
۱۳۸۱۵۳ عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 1373 هیچ چیز نمیگم فقط گریه کن و برو سر مزارش جیغ بکش خودت رو خالی کن نمیشه بجای جیغ کشیدن واسع روح پدرش قران بخونه ک تو ارامش باشه و واسه خودشم آیت الکرسی بخونه ک صبر ادمو زیادمیکنه و ارامش میگیری خدایاشکرت
تنهای_shab عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 1875 روحشون قرین رحمت🖤🥀چرا فوت شدن😔 خنده را معنی ز سر مستی نکن، آنکه میخندد غمش بی انتهاست🙂🍃🕊
yس مدیر استارتر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 1927 چرا فوت شد گلم سرطان داشتن دوسال تقریبا درگیر بودن آخر سر بخاطرفشاری که داشتن ایست قلبی کردن گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)