2777
2789
عنوان

دندون قروچه

| مشاهده متن کامل بحث + 4167 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اینجور باشه نصف جمعیت باید کرم و انگل داشته باشن اینو دکتر باید تشخیص بده ک انگله یا نه 

خب منم نمیگم که حتما داره

میگم دقت کن مدفوعشو اگه انگل داشته باشه از همینه دندون قروچه ش

نام کاربریم یهو شد سواستفاده نکنین لطفا🙃
خدا کنه  باباشم گاهی اینجوریه ولی کمتر از پسرم

الکی ب حرف بقیه گوش نده  و خودتو نگران نکن ک فلان کارو کن بهمان کارو کن انگله و فلان چیز بده و واگیر داره 

ببر دکتر فقط 

دکتر تشخیص میده احتمالا یا ژنتیکیه یا بچه عصبی و استرسی شده 

یا دلایل دیگ کلی علت داره الکی خودتو نگران نکن 

چهار

طبیعی یه اکثر بچه ها دارن تو این سن

بچه ی خودمم داشت

حالا یه چی میگم ببین درسته یانه؟

پسرت خیلی دستشو میخوره ؟؟مدام دستش تو دهنشه؟؟

اگه آره  شک نکن که انگل داره چون بچه ها تو این سن به همه چی دست میزنن و با بردن تو دهنشون میکروب ها رو وارد معده میکنن و در نهایت انگل میگیرن

الکی ب حرف بقیه گوش نده  و خودتو نگران نکن ک فلان کارو کن بهمان کارو کن انگله و فلان چیز بده و ...

باشه حتما میبرمش ، نمی‌دونم چرا اسم انگل و شپش میاد حالم یجوری میشه حس کثیفی بهم دست میده ...خدا کنه انگل نباشه

موهای تو خرمایی و شهرِ دلِ من بم آشفته مکن موی که بم زلزله خیز است!

طبیعی یه اکثر بچه ها دارن تو این سن بچه ی خودمم داشت حالا یه چی میگم ببین درسته یانه؟ پسرت خیلی د ...

نه دستشو نمیخوره ، فقط لاغره ، بردم دکتر گفت اول آزمایش می‌نویسم اگه مشکلی نبود حتما از ژنتیکشه چون خودتو شوهرت هردو ریز نقشید ، آزمایش داد دکتر گفت چیزیش نیست ، ولی مدفوعشو چک نکرد ، البته پسرم هیدروسل داره نمی‌دونم ربطی داره یا نه

باشه حتما میبرمش ، نمی‌دونم چرا اسم انگل و سپس میاد حالم یجوری میشه حس کثیفی بهم دست میده ...خدا کنه ...

سخت نگیر اکثر بچه ها دارن تو این سن

وخیلی از مامانا اصلا نمی فهمن ک رفته رفته خودشون خوب میشن

سخت نگیر اکثر بچه ها دارن تو این سن وخیلی از مامانا اصلا نمی فهمن ک رفته رفته خودشون خوب میشن

پسرتون دل‌پیچه اینا نداشت ، منظورم اینه انگل دل درد اینا نداره ؟ چه علائم دیگه ای داره غیر از دندون قروچه و دست تو دهان ...؟

پسرتون دل‌پیچه اینا نداشت ، منظورم اینه انگل دل درد اینا نداره ؟ چه علائم دیگه ای داره غیر از دندون ...

کم اشتهایی مخصوصا وعده صبونه

وزنش زیاد نمیشد