پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7350 عنوان پرورش حلزون 3918 بازدید | 32 پست کسی رو دیدید اطرافتون کارش پرورش حلزون باشه؟؟ درامدش ، ضررو زیانش ، سختی های کارش اینارومیدونید چیه ؟ هرکی اطلاع داره لطفاراهنمایی کنه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند. 1400/12/16 | 00:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_قورباقه عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 22799 چه خوبب 😍 مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی. آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45209 منم توفکرش بودم ولی اطلاعاتی ندارم چون هنومکانشونساختیم طول میکشه خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7350 حلزون به چه دردی می خوره؟؟ مصرف ارایشیوقتی حرکت میکنه مسیر حرکتش مایه ی کلاژن تولیدمیکنه و به جامیذاره پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7350 منم توفکرش بودم ولی اطلاعاتی ندارم چون هنومکانشونساختیم طول میکشه مکانی نمیخوادبه اون صورت تویه جانونی که خاک مناسب داشته باشه بارطوبت بالا و غذاشونم کاهو میشه نگهداری کرد پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7350 براچی خوبه؟ مصرف ارایشی داره کلاژن تولیدمیکنهحلزون تراپی سرچ کن تصاویرشو ببین پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45209 مکانی نمیخوادبه اون صورت تویه جانونی که خاک مناسب داشته باشه بارطوبت بالا و غذاشونم کاهو میشه نگهدار ... هیچی ازش نمیدونم...فقط توفکرم پروش قارچ وحلزون و به نوع کرم خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45209 مصرف ارایشی وقتی حرکت میکنه مسیر حرکتش مایه ی کلاژن تولیدمیکنه و به جامیذاره یه سری دخترداییم رفته بودحموم کیسه بکشه صورتشودیدیه نرمی خاصی داره نگاه کردحلزون بود....حمومشون پشت تراس بود که پشتش باغ بود خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7350 هیچی ازش نمیدونم...فقط توفکرم پروش قارچ وحلزون و به نوع کرم پرورش قارچ مکان میخواد اونو دنبالش بودم جانداشتم منصرف شدم ولی حلزون بازبهتره پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7350 یه سری دخترداییم رفته بودحموم کیسه بکشه صورتشودیدیه نرمی خاصی داره نگاه کردحلزون بود....حمومشون پشت ... حتما شمال زندگی میکنن پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45209 حتما شمال زندگی میکنن مازندران خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پاییزمهر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 45209 پرورش قارچ مکان میخواد اونو دنبالش بودم جانداشتم منصرف شدم ولی حلزون بازبهتره من توفکرشم که انجام بدم...حلزون درامدش چطوره؟ خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پرواز؛ مدیر استارتر عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7350 مازندران این شهرهای مرطوب خیلی برای پرورش قارچ یا حلزون مناسبن پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.