2777
2789
عنوان

پرورش حلزون

3918 بازدید | 32 پست

کسی رو دیدید اطرافتون کارش پرورش حلزون باشه؟؟ درامدش ، ضررو زیانش ، سختی های کارش اینارومیدونید چیه ؟ هرکی اطلاع داره لطفاراهنمایی کنه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حلزون به چه دردی می خوره؟؟ 

مصرف ارایشی

وقتی حرکت میکنه مسیر حرکتش مایه ی کلاژن تولیدمیکنه و به جامیذاره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
منم توفکرش بودم ولی اطلاعاتی ندارم چون هنومکانشونساختیم طول میکشه

مکانی نمیخوادبه اون صورت تویه جانونی که خاک مناسب داشته باشه بارطوبت بالا و غذاشونم کاهو میشه نگهداری کرد

براچی خوبه؟

مصرف ارایشی داره کلاژن تولیدمیکنه

حلزون تراپی سرچ کن تصاویرشو ببین

مکانی نمیخوادبه اون صورت تویه جانونی که خاک مناسب داشته باشه بارطوبت بالا و غذاشونم کاهو میشه نگهدار ...

هیچی ازش نمیدونم...فقط توفکرم پروش قارچ وحلزون و به نوع کرم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
مصرف ارایشی وقتی حرکت میکنه مسیر حرکتش مایه ی کلاژن تولیدمیکنه و به جامیذاره

یه سری دخترداییم رفته بودحموم کیسه بکشه صورتشودیدیه نرمی خاصی داره نگاه کردحلزون بود....حمومشون پشت تراس بود که پشتش باغ بود

هیچی ازش نمیدونم...فقط توفکرم پروش قارچ وحلزون و به نوع کرم

پرورش قارچ مکان میخواد اونو دنبالش بودم جانداشتم منصرف شدم ولی حلزون بازبهتره

یه سری دخترداییم رفته بودحموم کیسه بکشه صورتشودیدیه نرمی خاصی داره نگاه کردحلزون بود....حمومشون پشت ...

حتما شمال زندگی میکنن

پرورش قارچ مکان میخواد اونو دنبالش بودم جانداشتم منصرف شدم ولی حلزون بازبهتره

من توفکرشم که انجام بدم...حلزون درامدش چطوره؟

مازندران

این شهرهای مرطوب خیلی برای پرورش قارچ یا حلزون مناسبن