2821
2789
عنوان

منم عمه شدم🥺♥️

547 بازدید | 13 پست

خدایا شکرت برای دومین بار عمه شدم🥺🤍

خیلی حس خوبیه ایشاا... همه تجربه کنن🤍

البته فوش خورش زیاده😂ولی به حس قشنگش نمیرسه🤍

برادرزاده اولیم پسره خداکنه این دختر باشه💕

این قدر عمه با ذوقی ام که 100۰ تا آیه الکرسی نذر کردم که دختر بشه با سالم باشه🌈

زن داداشم میگه تو از من بیشتر اشتیاق داری😐😂♥️

چیکار کنم دیگه یدونه عمه ام♥️🌈🥺

🌚💔

ای جوووون

عمه شدنت مبارک

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچوقت عمه نمیشم☹

ولی خاله هستم اینقدر هم خاله ی خوبیم😌😅😍😍

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤

وای همین چندماه پیش پشت در زایشگا صدای درد کشیدن زنداداشمو شنیدم زار زار گریه کردم براش😀😀

برادرزاده خییییلی خوبه من ۹تا دارم دوبارم خاله شدم

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم دوتاعمه شدم ،اتفاقادومیش چن روزپیش تولدیسالگیش بود فقط موندم چرامیگن عمه هابدن😕 بوخدا ماخیلی ...

اسم مون بد در رفته وگرنه مهربون ترین و مظلوم ترین ادم های دنیایم🤍

🌚💔
ای جان خدا حفظشون کنه🌈

همچنین برای شمارو

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤