2777
2789
عنوان

بیاین بگین جواب خواستگارچی بدم

219 بازدید | 12 پست

دوبار زنگ زد ج ندادم الان می‌خوام پیام بدم که گوشیم سایلنت بود فردا صبح زنگ بزن 

خوبه یا ضایس؟فامیله دوره خیلیم با ادبه لعنتی 

اگه همین حرفارو در قالب یه جمله مودبانه بگین ممنون میشم  

سلام شبتون بخیر 

ببخشید گوشیم روی بیصدا بود متوجه نشدم تماس گرفتین 

درخدمتم امری داشتین؟ 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزنگ بگو سایلنت بود الان دیدم

اَهمیت نِمیدم کسی پُشتَمه یا نه.                                        رشتم‌انسانیه اگر کنکوری هستی و سوال داشتی راجب کنکور و نحوه خوندن میتونی ازم بپرسی🤭
خب دوباره زنگ میزنه    

بزار یه ساعت دیگه پیامش بده که دیگه زنگ نزنه پیامت بده

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خب بزنه حق داره جوابشو بگیره تو هم باید مستقیما جوابشو بهش بدی دلیلت چیه جواب نمیدی بهش بنده خدا؟

خسته ام بخدا خیلی خیلی شلوغ بودم سر کار 

بعدشم تا ساعت ۸ شب مشغول خرید اصلا نا ندارم