2777
2789
عنوان

خرید عید

336 بازدید | 35 پست

سلام بچه‌ها خوبین؟

بیاین بگین اگه جای من بودید چیکار می‌کردید؟

خواهر من سع ماه پیش زایمان کرد شوهرم ۱تومن هدیه داد

خواهرش آخر اسفند زایمان می‌کنه گفت اگه داشته‌باشم بهش ۲ یا ۳ تومن میدم 

منم گفتم اگه قرار باشه همچین کاری کنه و بین خواهر من و خواهر خودش فرق بزاره، پس برای عید اوووونقدر خرید می‌کنم که پولی براش نمونه که اون همه بده به خواهرش!

کار می‌کنه اما حقوق دو برجش رو نگرفته

الان زنگ زد گفت اینترنتی خرید می‌کنیم که به صرفه‌تر بشه

بعدشم گفت کفش که نمی‌خریم چون یه عالمه کفش داری

همه‌ش فکر می‌کنم داره پول جمع می‌کنع برای بچه خواهرش

دوست ندارم اینطوری باشه🤦🏻‍♀️

چیکار کنم الان؟😠 

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انتظار داری خواهر خونیش رو با خواهرت یکی کنه؟

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗

من چرا حرصم گرف🙄😬😂

اگه خودتم بین خواهر و خواهرشوهرت از این نظر فرق نمیذاری طبیعیه حرص بخوری

از یه طرفم حقوق ۲ ماهتونو ندادن هم برا خرید عید انصاف نیس زیاد و گرون خرید کنی هم انصاف نیس ۲-۳ تومن برا زایمان کسی بدین

دو راهی سختیه نمیشه تصمیم گرف با تشکر🚶🏻‍♀️😂

اینم در نظر بگیر ک خواهر خودت و شوهرت تو مراسمای شما چی دادن

عزیزم شاید وضع مالی خواهرش بدتره 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

اسی واقعا خواهر خودتو خواهرشوهرتو یکی میکنی؟؟؟؟؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

خیلی خوب داده یک تومن به خواهرت منکه زایمان کردم اطرافیانم داشتن ولی کمتر از صد تومن بود

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

تو روابط خواهر برادر دخالت نکن ممکنه خواهر خودش خیلی جاها مالی روحی کمکش بوده و تو خبر نداری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
شما خودت واقعا بین خواهر خودت و خواهر شوهرت فرق نیمیزاری؟ 

فرق می‌زارم قطعا

اما توی این مسئله هیچوقت حاضر نبودم سه تومن به خواهر خودم بدم و یه تومن به حواهر شوهرم

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺