2777
2789
عنوان

تازه عروسم ...

437 بازدید | 18 پست

اولین عیدمه ، اما چیزی لازم ندارم بخرم از خرید عیدم کلا یه تیشرت خونگی خریدم زیر صد تومن ...

میخام پول خریدمو بگیرم و با بقیه پس اندازم یه دستبند طلا بخرم

از اون طرفم نهایتا یکی دو تا مهمون داشته باشیم شاید ... 

طرف همسرمم عید ندارن ، تهش در حد یکی دو تا دور همی ...

بنظرتون چیزی بخرم یا نه ؟ نخرم حرف و حدیث پیش میاد ؟

بخرررر

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام پولشو بگیرم و طلا بخرم ... بازم بنظرت برم لباس بخرم ؟

بنظرم هردو رو انجام بده 

نمیخواد حالا کلی لباس بگیری مثلا در حد ی کفش‌یا مانتو چیزی

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...
هم لباس بخر هم طلا  از الان عادتش نده ب نخریدن

اخه طلا و لباس با هم خیلی زیاده 

برای روز زن برام کفش خرید یلدا طلا خرید 

زمستون پالتو خرید 

باز روز زن یه تومن بهم کارت هدیه هم داد

میتونم از روی اون یه تومن یه کم خرید کنم ، اما خودش هیچی نخریده هنوز دلم نمیاد

اگ دستش ب دهنش میرسه هم طلاتو بخر هم لباستو  اگ نه ک طلا فکر فقط این حرفا رو گوش نده زنی ک خر ...

اره اخه دستبندی هم که دیدم 14 تومنه ، واقعا دلم نمیاد 

یه کارت هدیه برای روز زن بهم داده یه تومن خرج نکردم هنوز ...