2777
2789
عنوان

کمکککککککک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 66 پست

سلام.عزیزم احتمالا تخمدان پلی کیستیک دارین یا تنبلی تخمدان،چیزی که رایجه بین خانوما،باید حتما برین پیش دکتر،رژیم غذایی تون رو تغییر بدین(غذای چرب و شور و شیرین و ترش کمترمصرف کنین در عوض مواد غذایی با طبع گرم مصرف کنین)،فعالیت بدنی داشته باشین رقص و پیاده روی خیلی خوبه،استرس نداشته باشین چون حالت روحی خیلی روی این قضیه موثره و... انشاالله که زودی مشکل تون برطرف میشه😊

سلام.عزیزم احتمالا تخمدان پلی کیستیک دارین یا تنبلی تخمدان،چیزی که رایجه بین خانوما،باید حتما برین پ ...

آره دقیقا من مشکل پانیک دارم و این مشکل دلیل اصلی استرس و اضطراب هستش ممنون عزیزم خدا خیرت بده خیالم راحت شد 

منم نباید از این حرفا میزدم آخه مگه دختر مجرد باردار میشه از همگی معذرت میخوام که حرف بیخود پرسیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا من مشکل پانیک دارم و این مشکل دلیل اصلی استرس و اضطراب هستش ممنون عزیزم خدا خیرت بده خیالم ...

آخی عزیزم🥺اشکال نداره انشاالله زودی مشکلت برطرف میشه.

آره درسته..خواهش میکنم گلم اختیاردارین، کاری نکردم.

اره بابا نگران نباشین تا یک هفته هم جلو عقب افتادن پریود عادیه،چیز مهمی نیست ولی برا احتیاط برید پیش دکتر زنان برای چکاب..و همین طور پیش دکتر اعصاب برای مشکل پانیک تون..

اشکال نداره گلی خواهش میکنم..شما،مِن باب شوخی،مشکل تون رو مطرح کردین،البته از من میشنوین سعی کنین از این فیلما نبینین چون مشکل پانیک تون رو تشدید میکنه و برا روحیاتتون هم اصلا مناسب نیست😊

آخی عزیزم🥺اشکال نداره انشاالله زودی مشکلت برطرف میشه. آره درسته..خواهش میکنم گلم اختیاردارین، کاری ...

خیلی ممنونم چشم من دیگه قول میدم که از این فیلما نبینم دیگه سراغش نمیرم

خیلی ممنونم چشم من دیگه قول میدم که از این فیلما نبینم دیگه سراغش نمیرم

خواهش میکنم گلم چشمتون بی بلا🥰

البته خدایی نکرده قصدم دخالت نبودا،به اقتضای سنتون هم هست که میرین سمت این جور فیلما ولی اگه سعی کنین انرژی نوجوونی تون رو صرف انجام کارای دیگه کنین و به کارای مورد علاقه تون یا کارای هنری بپردازید خیلی بهتره،در این زمینه ورزش هم خیلی خوبه،انشاالله که با سلامت این دوران رو پشت سر میزارید و هرچه زودتر مشکلتون  هم برطرف میشه😘🌹

خواهش میکنم گلم چشمتون بی بلا🥰 البته خدایی نکرده قصدم دخالت نبودا،به اقتضای سنتون هم هست که میرین ...

چشم ممنون که به من انرژی مثبت میدید خیلی ممنونم ازتون بله حق با شماست این فیلم ها به سن من نمیخوره و نباید نگاه میکردم و دیگه از این به بعد هم اصلا نمیبینم بازم ممنون حرف هاتون خیلی تاثیر گذار بود ان شاءالله هر چی از خدا میخوایید بهتون بده

چشم ممنون که به من انرژی میدید خیلی ممنونم ازتون بله حق با شماست این فیلم ها به سن من نمیخوره و نبای ...

چشمتون بی بلا عزیزم،خواهش میکنم🌹

قربونت گلم اختیاردارین..خداروشکر از این بابت😊

خیلی ممنون🥰