2821
2789

عزیزم گاز رو باز میزاری یه جرقه کافیه اون همسایه بدبخت بیچاره بشه اونا چ گناهی کردن اخه مردم خودشون نالان هستن خدایی نکرده خونه کسی منفجر بشه نکن بابا با گاز شوخی نکنین 

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شوهرم ول کرده رفته فشار روحی بدی روم خودکشی بهترین حالتش دیگه فردا نیستم

ببین فقط یه لحظه پیامم رو بخون من ته جاده اییم که تو تازه شروعش کردی مسیرش دردناکه ولی آخرششش خیلی قشنگه بهم اعتماد کن باوره کن آدمه و ۹۰ سال عمر پره پرش  تو نمیتونی همچیو تجربه کنی ولی من کردم 

شد ...تونستم همچیو دوباره درست کنم باور کن❤ :)

فشار روم دیگه تحمل ندارم می خوام راحت بشم

زندگی همینه دیگه یه جا بالا یه جا پایین، همش خوشی بود که بهشت بود، تحمل عزیز جان، انسان تو همین سختیا عیارش میره بالا

هیچوقت هیچ شرایطی ماندگار نیست نه خوشی نه غم

باورت میشه یه شبایی میگفتم دیگه تمومه صبح نمیشه، ولی شد و گذشت، مشکلات اومد حل شد 

ادامه داره زندگی

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

شوهرم ول کرده رفته فشار روحی بدی روم خودکشی بهترین حالتش دیگه فردا نیستم

عریزم همه ما تو زندگی مشکل داریم نمیشه که با این کار خودمون رو انگشت نمای خاص و عام کنیم😣😣😣

خدایا تو بساز .تو بسازی قشنگه❤❤❤❤❤❤
عزیزم گاز رو باز میزاری یه جرقه کافیه اون همسایه بدبخت بیچاره بشه اونا چ گناهی کردن اخه مردم خودشون ...

اتفاقا ی بار این اتفاق ت فک کنم کرج افتاد و ی نوزاد و پسر پونزده ساله مردن

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز