2777
2789

منم دارم گاهی. اگه با جابجا شدن برطرف بشه جای نگرانی نیست. منم هفته هجده هستم. شما حرکتشو حس میکنی؟ 

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»چشم انتظار هدیه خدای مهربان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کم ی وقتامث ضربان 

من هفته شانزده حسش کردم از روی شکم. ولی بعدش دیگه اصلا. البته جفتم قدامی هست. دستمو میذارم روی شکمم حس نمیکنم حرکتشو. چهارشنبه انشالله میرم انومالی و اکوی قلب

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»چشم انتظار هدیه خدای مهربان
من هفته شانزده حسش کردم از روی شکم. ولی بعدش دیگه اصلا. البته جفتم قدامی هست. دستمو میذارم روی شکمم ...

دقیقا منم شونزده هفته دوروز پشت هم واضح حس کردم بعدش دو سه روز ن الان خیلی تو بحرش برم متوجه میشم

دقیقا منم شونزده هفته دوروز پشت هم واضح حس کردم بعدش دو سه روز ن الان خیلی تو بحرش برم متوجه میشم

وقتی میرم سونو خیلی ریز تکون میخوره. بچم دختره خیلی آرومه ظاهراً. قبلیم پسر بود هفته ۱۹ یا ۲۰ حسش کردم. ولی خیلی شدید بود حرکاتش. اونقدر که کیسه آب زودتر از موعد پاره شد و بچم آسمونی شد

وقتی میرم سونو خیلی ریز تکون میخوره. بچم دختره خیلی آرومه ظاهراً. قبلیم پسر بود هفته ۱۹ یا ۲۰ حسش کر ...

خب عزیزم هنوز کوچیکه میگن ۲۰هفته ب بعد خوب حس میشه ان شالله ک بچت صحیح و سالم میاد بغلت ب حق این روزای عزیز

خب عزیزم هنوز کوچیکه میگن ۲۰هفته ب بعد خوب حس میشه ان شالله ک بچت صحیح و سالم میاد بغلت ب حق این روز ...

ممنونم عزیزم. الهی آمین. همچنین نی نی ناز شما انشاالله