2777
2789
عنوان

وای خانوما کمک باردارم شوهرم

523 بازدید | 16 پست

همکارش اومیکرون گرفته دیروز گفت

از دیشب تب کرده سردرد داره حالش خوب نیست علایم دیگه هم نداره

از دیشب  گفت حالم خوب نیست جدا خوابیدم تو اتاق قرنطینس اخساس میکنم گلوم داره خشک میشه خیلی کم

نمیدونم از ترس و تلقینه یا کروناس

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جونت باشه هم چیز خاصی نیس

نگران نباش

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

انشالله که ترس و تلقینه

واسه احتیاط تا جایی که میتونی مایعات بخور و خودتو تقویت کن. 

منم باردارم استراحت مطلقم، از مجبوری اومدم خونه مامانم. متاسفانه مامانم اصلا رعایت نمیکنه یکسره به در و بیرونه. 

انقدر نگرانم و دلم آشوبه. 

این استرسی که هر روز دارم میکشم به نظرم ضررش خیلی برام بیشتره تا اینکه خونه خودم باشم و یه ذره کار کنم😭

دور از جونت باشه هم چیز خاصی نیس نگران نباش

بدنم ضعیفه میترسم

یکم گلوم زبر شده ولی اون گلودرد نداشت اخه  

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

خشکی گلو از استرس هم میتونه باشه

فعلا چای و آبجوش زیاد بخور انشالله که چیزی نیست

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

خب الان چیشده؟؟؟امیکروم گرفتی و چون بارداری نگرانی؟؟؟,🤐🤐🤐🤐اولا ک جاری من کرونا گرفت تو بارداری هیچیش نشد خداذوشکر...دوما خودم سه ماه و نیم باردارم..ماه پیش شوهرم امیکرون گرف...منم بعدش گرفتم. دکترم گف سیتریزین دادو دیفن هیدرامین و سرماخوردگی....گف اینا رو نخوری خوب میشی...و من نخوردم و خوب شدم....خب الان نکرانیت چیه؟؟

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
بدنم ضعیفه میترسم یکم گلوم زبر شده ولی اون گلودرد نداشت اخه    

دوستم بچش ۶ماهشه گرفته خوب شده

استرس بیشتر بدنتو ضعیف میکنه

توکل بر خدا نگران نباش

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
انشالله که ترس و تلقینه واسه احتیاط تا جایی که میتونی مایعات بخور و خودتو تقویت کن.  منم بارد ...

پاشو برو خونه خودت

هیچ کاری هم نکن 

غذا از بیرون بگیر تو ظرف یکبار مصرف

استرس بکشی برای یه غذا نپختن و ظرف نشستن؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
انشالله که ترس و تلقینه واسه احتیاط تا جایی که میتونی مایعات بخور و خودتو تقویت کن.  منم بارد ...

منم استراحت مطلقم خودم اینجام پدرم اینا یه شهر دیگن کسی پیشم نیست جز خانواده شوهرم واسه این بیشترمیترسم

ماسک زدم سه تا از این سه بعدیا تویه اتاق دیگم سه دوز هم واکسن زدم دارم چی بخورم؟

دوستم بچش ۶ماهشه گرفته خوب شده استرس بیشتر بدنتو ضعیف میکنه توکل بر خدا نگران نباش

واقعا خداروشکر