2777
2789

من کلاس ملاس نرفتم خودم رقصیدم . برنامه خاصی هم نداشتم ارایشگاه رفتم تعریفشو شنیدم رزرو کردم . تالارم که از قبل رزرو شده بود. دیگ استرس چی ؟ من عین خیالم نبود به کتف راستم بود انگار میخوام برم تولد دوستم اینقد بیخیال بودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من کلاس ملاس نرفتم خودم رقصیدم . برنامه خاصی هم نداشتم ارایشگاه رفتم تعریفشو شنیدم رزرو کردم . تالار ...

چطوری واقعا من کلی استرس دارم از لباس و ارایشگاه تا رقصم و همه چی اخه همسرمم میگه پول بابت این کارا دادن حیفه نمیدونم راست میگه یا نه🤦‍♀️

چطوری واقعا من کلی استرس دارم از لباس و ارایشگاه تا رقصم و همه چی اخه همسرمم میگه پول بابت این کارا ...

پول بابت رقصو قبول دارم . لباسم بگرد حتما قیمت مناسب پیدا میکنی 

ارایشگاه مهمه .. اگر عکاسی اینا دارین چیزی که بعدا همیشه تو چشمت خواهند موند ارایشته 

من لباسم شد 3و نیم با همه چی ، آرایشگاه هم شد سه و دویست سیصد . 

یجور برنامه ریزی کردم که زیاد نشه ولی خوشگل بشم 

مثلا اجاره ی لباس هست 10 تومن . خب مجبورم مگه . رفتم یه جا مناسب ، با کیفیت خوب و چیزی که خودم دوست داشتم برام دوخت .

عزیزدلم خیلی مبارکت باشه

اصلا استرس نداشته باش چون قشنگ ترین روزاته باید لذت ببری

من خودم ماه پیش عقدی مو توی باغ اختصاصی تشریفات گلد گرفتم و واقعا راضی بودم، اینکه بری با یه تشریفات خوب قرارداد ببندی برای مراسمت حسابی خیالتو راحت میکنه چون همه چیز برنامه ش مشخصه و یه تیم باتجربه دارن مراسمتو به بهترین شکل برگزار میکنن، خودت اصلا نباید غصه هیچیو بخوری فقط از مراسمت لذت ببر

https://divar.ir/v/gYoo2IKm?ref=android

این لینک آگهی شونو چک کن تماس بگیر من که واقعا راضی بودم