2777
2789
من هفته اینده همراه لاپاراسکوپی باید انجام بدم اما برای بارداری نه چون پولیپ دارم 

منم همینطور یکساله اقدام کردم ولی باردار نشدم گفتن به خاطر پولیپه شما چند وقته اقدام کردبن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور یکساله اقدام کردم ولی باردار نشدم گفتن به خاطر پولیپه شما چند وقته اقدام کردبن

پولیپ من اول ۶ میلیمتر بود الان ۱۷ میلی متر خداکنه بعد از عمل زود باردار بشم

نه عزیزم 

من قصد بارداری ندارم 

کیست شکلاتی و اندومتریوز دارم 

پولیپ هم دارم 

دیگه همه رو با هم میخوام عمل کنم 

ولی اگر عکل اندومتریوزم واجب نبود اینم انجامش نمیدادم 

پولیپم طی یک ماه کوچیک و کوچیکتر شد ….

پولیپ من اول ۶ میلیمتر بود الان ۱۷ میلی متر خداکنه بعد از عمل زود باردار بشم

خب پس به سلامتی عزیز خداکنه من بعد از عمل به راحتی باردار بشم چون دکترم گفت تنبلی تخمدان نداری کیستم نداری فقط این پولیپه

شوهرم کم تحرکی اسپرم داره یه بارم iui منفی داشتم سپتوم فکر کنم بیشتر باعث سقط بشه تا نازایی من تاحالا اصلا باردار نشدم اون اوایل هم فیبرومم کوچیک بود دکترا می گفتن مانع بارداری نیس ولی باردار نشدم

شما کی می خوای عمل کنی

من خودم فردا میرم مرکز ناباروری اگه بشه هفته بعد عمل کنم منم یکساله اقدامم و تاحالا باردار نشدم نمیدونم والا قراره چی بشه