2777
2789
عنوان

من یه خواهر شوهرم و امسال عید...

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 73 پست
دقیقا اونم عید آدم چطور میتونه یادش بره پذیرایی کنه  ما ایران یا هممون تا مهمون میاد اول به فک ...

دقیییییقا...ادم هیچیم تو خونش نباشه یه لیوان آب خنک هست یاچایی محاله فراموش کنی بیاری...شاید مثلا یچیزو فراموش کنی بیاری ولی اینکه کلا یادت بره پذیرایی کنی مسخرس بنظرم..من باشم نمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم هم متوجه این رفتارها شده ولی به خاطر داداشم میگه تو به دل نگیر 

خودت هرجور صلاح میدونی.اما من جای تو بودم میرفتم ولی چیزی نمیخوردم و حرفی نمیزدم و عیدی رو هم با طارف نمیگرفتم‌اگرم مجبوری گرفتی همون پولو برای داداشم یه چیزی میخریدم.چون به هر حال دلیلی نداره زن داداشت باعث جداییتون شه.همینقدر که اونجا خونه اونه خونه ی برادرتم هست

والا فکر کنید اسی هم مثل شما با خانواده های انتخاب شده دارند رفت و آمد میکنند.... تو اون تاپیکتون بو ...

با امثال شماها جمع نمیشه حالا حالاها؛گفتم یعنی بهونشو این بیاره ؛خدا نکنه چیزی جایی از کسی ببینید که نوشته فوری یه جا  عنوان میکنید

پسرم ❤❤😍😍😘😘

مام ی رفتاری از عروسمون دیدیم ک دیگه دوس نداریم بریم خونش

مثلا مامان من نوبت دکتر داشت رفت یکی دو روز خونش بمونه

مامانم اینو بعد چند سال تعریف کرد واسمون

گفت ضعف کردم گفتم بذار برم سر یخچال ی چیزی بردارم بخورم..مثلا دیگه ب عروسش زحمت نده

ی دونه خرما ور داشته خورده...روز بعدش ک دوباره خواسته بخوره بسته خرما نبودش

ملمانم دیابت داره

کلا واسه ههمون همین رفتارو داشته

انگار ما فقط بخاطر شکم میریم

همیشه هرچی داداشم میخره واسه پذیرایی از ما قایم میکنه

کلا جونش میخاد در بیاد واسه ما خرج کنه

اون خونش دور از ماست

سالی یکبار هم خونش نمیریم

شهرامون متفاوته

بیشتر وقتا ما  عروسا رفتارای ناشایست داریمو همیشه فکر میکنیم خانواده شوهر مسبب رفتار غلطمونن

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
با امثال شماها جمع نمیشه حالا حالاها؛گفتم یعنی بهونشو این بیاره ؛خدا نکنه چیزی جایی از کسی ببینید که ...

باشه با امثال شماها میشه ...‌ کرونا می فهمه فک و فامیل شما دور هم جمع شدن نمیاد اونجا 😂 برای بقیه رو ولی چون از خون شما نیستن ، میاد سراعشون ... مرسی استدلال 😂👌

باشه با امثال شماها میشه ...‌ کرونا می فهمه فک و فامیل شما دور هم جمع شدن نمیاد اونجا 😂 برای بقیه ر ...

نمیدونم عقلت میرسه یا نه چندتا خانواده  با خانواده های دیگه نرن و بیان هیچ جا نرن خرید هم اینترنتی کنن خیلی فرق دارن با بقیه کوچو لو جون.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
با امثال شماها جمع نمیشه حالا حالاها؛گفتم یعنی بهونشو این بیاره ؛خدا نکنه چیزی جایی از کسی ببینید که ...

بازم خداروشکر ایشون تونستن جواب شمارو بدن منکه نمیدونستم  منع کردن هاتون فقط واسه بقیه است😂

به روتون اوردم چون یه بوم و دو هوا نمیشه عزیزم همینطوری به دیگران ایراد بگیریم وقتی خودمون داریم یه رفتار دیگه میکنیم ... در مورد پیشنهادتون هم اسی بعد از دو سال نمیتونه یهو بگه کروناست به داداشش که ....

بازم خداروشکر ایشون تونستن جواب شمارو بدن منکه نمیدونستم  منع کردن هاتون فقط واسه بقیه است😂

حیف من که اومدم برات دلسوزی کردم و گفتم بگو کروناست نرو خونه داداشت ؛برو تا بیشتر بهت کم محلی بشه ؛عین برادرزادمی معنیه دفاع و نصیحت و تهدید کردن رو هنوز نمیفهمه 

پسرم ❤❤😍😍😘😘
نمیدونم عقلت میرسه یا نه چندتا خانواده  با خانواده های دیگه نرن و بیان هیچ جا نرن خرید هم اینتر ...

فعلا از طرز جواب دادن شما معلومه کی سن عقلیش کمتره اینجا.... جواب منطقی نداری چرا توهین میکنی .... همه قوم شوهرت نیستن که پاچه می گیری ‌....

به روتون اوردم چون یه بوم و دو هوا نمیشه عزیزم همینطوری به دیگران ایراد بگیریم وقتی خودمون داریم یه ...

ما لابد کارمون درست بوده که خدا رو شکر سالم موندیم منتطر تایید شما نیستیم ؛در مورد روند رفت و آمدمون ؛خودم و شوهرم تصمیم میگیریم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
حیف من که اومدم برات دلسوزی کردم و گفتم بگو کروناست نرو خونه داداشت ؛برو تا بیشتر بهت کم محلی بشه ؛ع ...

🤔🤔🤔 مگه شما نگفتی کروناست هیچکس جایی نمیره؟