2821
2789

برا من واسه جوشا عالی بود 😍 حتی جولای سر سیاه 

ولی فقط پوستو یکم خشک می‌کرد که باید مرتب مرطوب کننده بزنی ولی در کل عالی بود برا من 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ای جان  شما جوش فعال داشتین ؟ یا فقط لکه بود ؟

جوش هم داشتم ، لکه نداشتم خیلی 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
من استفاده کرده بودم از کردستان گرفته بودم خیلی خوب بود اصل هم بود

من شنیدم نگین گرجستانش اصله 

که کل صابون مشکیه 

واسه شما هم اینجوری بود ؟
راستی شما جوش هم داشتین؟
بعد از چند وقت نتیجه گرفتین ؟

من شنیدم نگین گرجستانش اصله  که کل صابون مشکیه  واسه شما هم اینجوری بود ؟ راستی شما جوش ...

مشکی بود اره حتی کفی ک میداد هم تیره بود

اره جوش داشتم‌جای جوش هم داشتم

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 
قیمتش چجوره ؟ من اینو پرسیدم 40 تومن بود 

نه من ۸۵۰ تومن میدم واسه کرم خاویار یه صابون هم کنارش خریدم با پول پست جمعا یک میلیون پرداخت میکنم بیشتر از ۸ ماه هم مصرف میکنم خیلی هم راضی هستم ازش

نه من ۸۵۰ تومن میدم واسه کرم خاویار یه صابون هم کنارش خریدم با پول پست جمعا یک میلیون پرداخت میکنم ب ...

اوه چقدر گرووون   

من دو دوره هم رفتم متخصص پوست اما ...

چند وقت استفاده کردی ؟ چندبار در روز میزدی ؟

تا وقتی که جوشام خوب شد 

یه روز در میون میزدم اخه میترسیدم خشک بشه 

بهتر که شد قطع کردم ، باز اگه لازم بشه میزنم، 

ینی نمیشه به عنوان صابون همیشگی شست 

برا شستشو روزانه ان جی خوبه ، 

مشکی بود اره حتی کفی ک میداد هم تیره بود اره جوش داشتم‌جای جوش هم داشتم

کلش مشکی بود 

اونایی که دو رنگن یه قسمتش طلایی یه قسمتش مشکی اصل هستن 

2828
2791
2779
2792