2821
2789

برا من واسه جوشا عالی بود 😍 حتی جولای سر سیاه 

ولی فقط پوستو یکم خشک می‌کرد که باید مرتب مرطوب کننده بزنی ولی در کل عالی بود برا من 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای جان  شما جوش فعال داشتین ؟ یا فقط لکه بود ؟

جوش هم داشتم ، لکه نداشتم خیلی 

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤
من استفاده کرده بودم از کردستان گرفته بودم خیلی خوب بود اصل هم بود

من شنیدم نگین گرجستانش اصله 

که کل صابون مشکیه 

واسه شما هم اینجوری بود ؟
راستی شما جوش هم داشتین؟
بعد از چند وقت نتیجه گرفتین ؟

من شنیدم نگین گرجستانش اصله  که کل صابون مشکیه  واسه شما هم اینجوری بود ؟ راستی شما جوش ...

مشکی بود اره حتی کفی ک میداد هم تیره بود

اره جوش داشتم‌جای جوش هم داشتم

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 
قیمتش چجوره ؟ من اینو پرسیدم 40 تومن بود 

نه من ۸۵۰ تومن میدم واسه کرم خاویار یه صابون هم کنارش خریدم با پول پست جمعا یک میلیون پرداخت میکنم بیشتر از ۸ ماه هم مصرف میکنم خیلی هم راضی هستم ازش

نه من ۸۵۰ تومن میدم واسه کرم خاویار یه صابون هم کنارش خریدم با پول پست جمعا یک میلیون پرداخت میکنم ب ...

اوه چقدر گرووون   

من دو دوره هم رفتم متخصص پوست اما ...

چند وقت استفاده کردی ؟ چندبار در روز میزدی ؟

تا وقتی که جوشام خوب شد 

یه روز در میون میزدم اخه میترسیدم خشک بشه 

بهتر که شد قطع کردم ، باز اگه لازم بشه میزنم، 

ینی نمیشه به عنوان صابون همیشگی شست 

برا شستشو روزانه ان جی خوبه ، 

مشکی بود اره حتی کفی ک میداد هم تیره بود اره جوش داشتم‌جای جوش هم داشتم

کلش مشکی بود 

اونایی که دو رنگن یه قسمتش طلایی یه قسمتش مشکی اصل هستن