2821
2789
عنوان

گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 20 پست

بچه ها ببخشید من چون تازه تازه وارد نی نی سایت شده بودم نمیدونستم ک چجور باید ببینم شما چی گفتین الان بطور اتفاقی دیدم میدونین کلا خیلی آدم عذاب وجدانی هستم ولی خب خیلی وقت بود ی حس درونی توم بوجود اومده بود ک نمیتونستم گناه کنم ولی شب های قدر خیلی التماس خدا کردم چون شب های عزیزی بودن و ی نفر هم دیده بودم ک تو شب قدر بخشیده شده بود تش خداوند من توبه کردم شب های قدر بعد ی شب باخدا قرار گذاشتم ک آره خدایا بیا ی قرار بزاریم مثلا من واسع نماز صبح همیشه خواب میموندم با اینکه گوشیمم اذان تو گوشم میگفت گفتم خدایا اگه فردا صبح منو واسه نماز صبح بیدار کنی یعنی توبه ام رو قبول کردم شاید باورتون نشه یکی تو گوشم هی صدام میزد همینجور خواب بیدار بودم ک دیدم عههه گوشیم داره اذان صبح میگه شاید باورتون نشه توهمون لحظه خواب و بیداری چقد خدا رو شکر کردم از ماه قبل هم با خدا قرار گذاشتم ک خدایا آبرومو حفظ کنه منم سرپرستی ی بچه یتیم رو بر عهده گرفتم ایشالله ک خدا قبول کنه🤲🤲🤲

سلام من متاسفانه نقطه تاریک تو گذشتم دارم همسرم که اومد خاستگاری خیلی عذاب گشیدم ولی مشاور که تلفنی ...

خداروهزار مرتبه شکر🤲🤲🤲🤲🤲انشالله ک واسه منم مثل شما میشه توکل ب خدایی ک یوسف رو از ته چاه ب پادشاهی رسوند🤲🤲🤲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2824
2823
2791
2779
2792