2821
2789
عنوان

گذشته

1322 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من تازه عضو نی نی سایت شدم من هفده تا هجده سالگیم کارهای بدی کردم الان ۲۲سالمه و ی خواستگار خوب دارم پسر باشخصیت و خوش رو و خوش برخوردیه راستش من بهش علاقه پیدا کردم اما بخاطر گذشته ام همش عذاب وجدان دارم همش شده کارم گریه ی دلم میگه بهش درمورد گذشته ام همه چیو بگم ی دلم میگه چون همکار آبجیم هست آبروی آبجیم میره و از طرفی میترسم ازدواج کردم باهاش بعدا کسی بیاد و درمورد گذشته ام بهش بگه بخواد آبرومو ببره یا زندگیمو بهم بریزه نمیدونم چیکار کنم حال و اوضاع اصلا مساعدی ندارم شما میگین من چیکار کنم😓😓😓😓😓💔💔💔💔

گذشته دیگ

با عذاب وجدان چیزی درست نمیشه

هممون گذشتمون تلخه

دیگ فک نکن بهش

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔

گذشته دیگه بهش فکر نکن.چیزی هم بهش نگو

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لازم نیست چیزی بهش بگی فقط تامیتونی ب همسرت وفادارباش اگه تصمیم گرفتی بعداین پاک زندگی کنی مطمئناخداهم تنهات نخواهدگذاشت

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

خب مهم الان که خوب هستی

دخمل کاراته کار👊مشاور تحصیلی🎓                       خدایا ممنون که کمکم میکنی راهیو که دوس داری برم ولی حالا یه چیزی من  که حرفاتو گوش میکنم من که نماز میخونم برات چادر سر میکنم برات روزه میگیرم برات بذارم برم؟؟!!چی میشه کمکم کنی به همه ی آرزوهام برسم همه ی همه اشون خدایا توی این سال جدید کمک کن مامان بابام برگردن سر زندگیشون و توی درسام موفق بشم و الف بیارم برای برآورده شدن حاجتام صلوات بفرستید نذرکردم گرببینم روی زیبای تورا صدوده بیت خرج چشمانت کنم💑

سلام من متاسفانه نقطه تاریک تو گذشتم دارم

همسرم که اومد خاستگاری خیلی عذاب گشیدم ولی مشاور که تلفنی مشورت کردم گفت به هیچ عنوان نگو..الان نزدیک 7سال ازاون روزها میگذره

خداروشکرهیچیکی هیچی نفهمیددرست خودم یادم میاد وعذاب وجدان دارم ولی توکل به خداکردمو رفتم جلو

خداجونم حافظ خونوادم باش

اینا افکار منفی توعع

خیلی خوبه عذاب وجدان داری این یعنی آدمی

توکل کن بخدا گذشته هارو بریز دور از نو شروع کن خونه ات رو ببر یجای دورتر چیزی هم به همسرت نیاز نیس بگی مهم پشیمونی توعع و تکرار نکردن اون کار

اکتریت الان گذشته ای دارن که تجربه های گذشته باعث شده الان این شخصیتو داشته باشن

سوال منم هست ولی کسی که بخوادت با گذشته مشکلی نخواهد داشت

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

گذشته شما در حدی که مربوط به آینده نشه و پرونده اش بسته شده باشه به کسی ارتباط نداره اون آقا هم حتما گذشته ای داشته خودت رو سرزنش نکن و توکل کن به خدا

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

مثلا کار بدت در حد دوستی معمولی با چنتا پسر بوده؟!-

یا رابطه .... داشتی باهاشون؟!-

اگه دوستی معمولی بوده نترس و اینکه هیچوقت گذشتتو بهش نگو چون تو سرت میزنه بعدا

من سیزده سالم ک بود پسر همسایمون از من خوشش اومد منم از لج اون با چند نفر دوستی کردم حالا اون هم می‌دونه ولی با این حال هنوز دوسم داره الان هفده سالمه و اون بیست سالشه بهم گفت درسش تموم شده میاد خاستگاری آدم عجیبیه اولش دوسش نداشتم ولی وقتی دیدم آنقدر عاشقه تصمیم گرفتم دیگ با کسی نباشم