2777
2789
عنوان

قهر شوهر

135 بازدید | 14 پست

یک ساله که ازدواج کردیم.. همیشه سر این رفتارش اذیت میشم.. باهاش صحبت هم کردم با رفتارام گریه هامم دیده عذاب میکشم ولی اهمیتی نمیده...تا حالا آدم به این مغروری ندیدم.. قهر که میکنه زندگیمون کلا فلج میشه...قبلاها میرفتم منت کشی یا سر بحثو وا میکردم تا درمورد مشکلمون بحرفیم چه اشتباه از من باشه چه از اون...

یبار جلو خودمو گرفتم تا دو روز بی محلی کردم اونم چیزی نگفتبعد یهو اومد گوشیمو برداشت از پیشم و دعوا راه انداخت و بدتر شد من فک کردم اگه بی محلش کنم بهتر میشه ولی بدتر شد 

نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

بزن تو دهنش ادم بشه

😶😶😶🙄🤣😁

⚡چند روزی آسمان نزدیک است،لحظه ها را دریاب.⚡هر روزه دار هنگام افطار یک دعای اجابت شده دارد،پس در اولین لقمه افطار بگو؛بنام خدا،خدایی که آمرزش او وسیع است،مرا ببخش.🤲

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برید مشاوره راهکار بده حتما درست میشه از گوگل راهکارربگیرید

بشنیدد منطقی و اروم صحبت کنید باهاش بگید که دلیلش چیه که اینکارو میکنه

شما خودتو اذیت نکن نگران نباش درست میشه هر بار خودتو انقدر ناراحت کنی که اصابت خورد میشه ریلکس باش اصن غصه نخور

یه شامی چیزی بپز یا کاری که دوست داره رو بکن ابراز علاقه کن بذار تغییر کنه 

اصن بحث و لج نکن کنار بیا 

حتما چله زیارت  عاشورا  رو با نیت بخون درست میشه

به خدا نزدیک شو کمکت میکنه باور کن 

مردا همه یه عیبی دارن خودتو ناراحت نکن⚘⚘

اگه اهمیت نداد به گریه هاتون و ... اصن گریه نکنید خودتون ناراحت نکنید 

خودتون برا خودتون مهم باشید درست میشه 

وقتی ناراحتی صدا تو ضبط کن وه رو برگه بنویس ناراحتی ها رو ورزش داد هر کاری که باعث میشه یادت بره رو بکن خودتو حسابی سرگرم کارایی کن که دوست داری 

یادم نیار که چی شده 

برید مشاوره راهکار بده حتما درست میشه از گوگل راهکارربگیرید بشنیدد منطقی و اروم صحبت کنید باهاش بگی ...

من هر بار میرم از دلش در میارم اونم چند بار پسم میزنه و غرورم بیشتر میشکنه دیگه نمیخوام برم سمتش که غرورم بشکنه خسته شدم

بی محلش هم کنم اون طاقت میاره ولی اخرش بدترش مبکنه

هزارتا بد دهنی و فش میده نمیدونم چیکارش کنم اینقد خودشو پیش همه خوب نشون میده به هر کی بگم باورش نمیشه چجوریه

دوس ندارم نازشو بکشم که براش مثلا غذا درست کنم پرو تر میشه اون هیچوقت من قهر کنم نمیاد سمتم بی محلم میکنه براش مهم نیست 

اگه اهمیت نداد به گریه هاتون و ... اصن گریه نکنید خودتون ناراحت نکنید  خودتون برا خودتون مهم ب ...

فدات شم با حرفات 

سختمه ولی سعیمو میکنم که بی محلی کنم اگه بلند نشه بدتر کنه 

کل خونه رو بهم ریخته و کلی داد و بیداد کرده

عزیزم اصلا خودت سر خود عمل نکن با یک شماوره حتما صحبت کن چون اخلاق خاصی داره همسرت... 

میخوای اپلیکشن لیوم رو نصب کن واسه خانوماست خیلی خوبه مشاوره هم دارن میتونن کمکت کنن

من هر بار میرم از دلش در میارم اونم چند بار پسم میزنه و غرورم بیشتر میشکنه دیگه نمیخوام برم سمتش که ...

انشاالله حل بشه

اصن اگه پس هم زد  مواظب غرورتون باشید نمیششه با خانوواده خودتون یا ایشون صحبت کنید تا بهش بگن تکرار نکنه این کارارو

اگه میرفتید مشاوره خیلی خوب بود ولی ممکنه تو گوگل هم راهکار مناسب باشه حالا عجله نکنید شایده درست بشه خدا بزرگه

انشاالله خودشو تغییربده مهربون

نگات به اون بالا باشه نمیذاره اسیب ببینی

😗😗😍😍

فدات شم با حرفات  سختمه ولی سعیمو میکنم که بی محلی کنم اگه بلند نشه بدتر کنه  کل خونه رو ...

من میگم شما اصن مرور نکن کاراشو فکرم نکن شایددسخت باشه ولی مهمه در ایندا ادم متوجه میشه که نباید خودشو عذاب می داد

از الان به فکر خودتون باشید مردا هیچ چی شون نمیشه 

ما زنا باید هوای خودمون داشته باشیم

بلاخره درست میشه امید داشته باشید 

همیشه بخند و شاد باش سریال ببین کارایی که دوست داری رو بکن اخه بخاطرش این همه خودتو عذاب نده ولی سعی کن یه چاره ای پیدا کنی زندگیت درست شه 

موفق باشی مهربون ❤❤

انشاالله حل بشه اصن اگه پس هم زد  مواظب غرورتون باشید نمیششه با خانوواده خودتون یا ایشون صحبت ...

ممنون عزیزم والا اخلاقی داره نه میتونم برم جلو نه میتونم نرم خدا خودش کمک کنه