ببین من یکساله اقدام کردم وباردار نشدم نزدیک یکساله هم میدونم که پولیپ دارم اول ۶ میلی متر بود الان ۱۷ میلی متر شده دکتر قبلا گفت باید برش داری نرفتم اما وقتی دیدم فایده نداره چاره ای نیست باید برم واسه عمل با دارو جواب نمیده عزیز
ببین من یکساله اقدام کردم وباردار نشدم نزدیک یکساله هم میدونم که پولیپ دارم اول ۶ میلی متر بود الان ...
گیراساسی کردم این وسط اخه من فعلا دخترمحسوب میشم گفتم دوماه دیگه عقدکنم کلا دیگه ب راحتی میتونم برم البته ب نامزدم گفتم مشکلی تداره بااین نوصوع .. منم نسبت ب قبل بزرگ شده
برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
هر چیز اضافه ای توی رحم دارید باید بردارید من فیبروم داشتم که کوچک بود دکترها می گفتند مشکلی نداره و بی ضرره منم بهش اهمیت ندادم آخرش رحمم پر شد از فیبروم و مجبور شدم کل رحم رو بردارم
هر چیز اضافه ای توی رحم دارید باید بردارید من فیبروم داشتم که کوچک بود دکترها می گفتند مشکلی نداره و ...
اره واقعا منم دوسه تا دکار رفتم گفتن برندار لازم نیست دیگه رفتم مرکز ناباروری گفتن این مانع بارداریه نمیزاره لانه گزینی کنه همش میترسم عمل کنم و باردارنشم البته شوهرم مشکلی نداره خودمم تنبلی تخمدان ندارم فقط این یه مورد