2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برش نداری چی میشه؟؟؟؟ من فعلا نامزدم دوماه دیگه عقدمه اگه اونموقع برش دارم اشکالی نداره؟؟؟؟

ببین من یکساله اقدام کردم وباردار نشدم نزدیک یکساله هم میدونم که پولیپ دارم اول ۶ میلی متر بود الان ۱۷ میلی متر شده دکتر قبلا گفت باید برش داری نرفتم اما وقتی دیدم فایده نداره چاره ای نیست باید برم واسه عمل با دارو جواب نمیده عزیز

هیسترکتومی یعنی رحمم و برداشتم نه پریود میشم نه باردار میشم یک ماه پیش عمل کردم

اها من فکر کردم واسه پولیپتون رفتین شما هنوز جونین لازم بود که رحمتون بردارین؟؟ایشالله که هرچی خیره

ببین من یکساله اقدام کردم وباردار نشدم نزدیک یکساله هم میدونم که پولیپ دارم اول ۶ میلی متر بود الان ...

گیراساسی کردم این وسط اخه من فعلا دخترمحسوب میشم گفتم دوماه دیگه عقدکنم کلا دیگه ب راحتی میتونم برم البته ب نامزدم گفتم مشکلی تداره بااین نوصوع  .. منم نسبت ب قبل بزرگ شده

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
گیراساسی کردم این وسط اخه من فعلا دخترمحسوب میشم گفتم دوماه دیگه عقدکنم کلا دیگه ب راحتی میتونم برم ...

خب عزیزم هر وقت عقد کردی یا ماه بعدش برو مثل من نباش که یکساله نرفتم دنبالش فقط هی این دکتر اون دکتر میرفتم که نکنه یه فرجی بشه

هر چیز اضافه ای توی رحم دارید باید بردارید من فیبروم داشتم که کوچک بود دکترها می گفتند مشکلی نداره و بی ضرره منم بهش اهمیت ندادم آخرش رحمم پر شد از فیبروم و مجبور شدم کل رحم رو بردارم 

هر چیز اضافه ای توی رحم دارید باید بردارید من فیبروم داشتم که کوچک بود دکترها می گفتند مشکلی نداره و ...

اره واقعا منم دوسه تا دکار رفتم گفتن برندار لازم نیست دیگه رفتم مرکز ناباروری گفتن این مانع بارداریه نمیزاره لانه گزینی کنه همش میترسم عمل کنم و باردارنشم البته شوهرم مشکلی نداره خودمم تنبلی تخمدان ندارم فقط این یه مورد