2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نمیدونم منظورت چیه. ولی من بی بی چکم منفی بود ولی آز خونم مثبت شد بعد از دو هفته تاخیر

عزیزم بی بی چک زدم مثبته بعد رفتم درمانگاه روستامون گفتن ازمایش ادرار باید بگیریم واسه بارداری گرفتن جوابش منفی بود

عزیزم بی بی چک زدم مثبته بعد رفتم درمانگاه روستامون گفتن ازمایش ادرار باید بگیریم واسه بارداری گرفتن ...

آها فهمیدم اینا دوتاش ادراره. روی هیچ کدوم حسابی نیست آز خون دقیقه و مقدار کم بتا را نشون میده

آها فهمیدم اینا دوتاش ادراره. روی هیچ کدوم حسابی نیست آز خون دقیقه و مقدار کم بتا را نشون میده

چندماه پیش ۶روز عقب افتادم از پریودم بی بی چک دوبارزدم منفی بود ولی این بار۲۵روزه ک عقب افتادم بی بی چک ک زدم دوتا خطه پررنگ افتاد

نمیدونم منظورت چیه. ولی من بی بی چکم منفی بود ولی آز خونم مثبت شد بعد از دو هفته تاخیر

گلم اقدام بودی؟ تا قبل اینکه مثبت بشی هم رابطه داشتی معذرت میخام میپرسم من الان17روزه عقب افتادم بی بی هام منفیه. الان پیش ماما بهداشت بودم میگه بی بی ممکنه اشتباه بشه گفتم بخدا1ماه پیش بود رابطه تازه خیر سرم جلوگیری طبیعی بود ولی شک دارم بیرون واژن چیزی ریخته باشه اونم اشتباهی. میگه خانم اسپرم جهندس یعنی بیشتر داغونم کردچون نمیتونم برم آزمایشگاه بغض کردم کاش پریود بشم راحت بشم وگرنه داغون میشم

عزیزم بی بی چک زدم مثبته بعد رفتم درمانگاه روستامون گفتن ازمایش ادرار باید بگیریم واسه بارداری گرفتن ...

عزیزم تو این 20 روزم رابطه داشتی یا مثلا چندروز قبل موعد چون میگن ممکنه دیر لقاح شده باشه یا تخمکگذاری دیر بوده من 17روز عقب انداختم بی بی ها منفین ولی میگن احتمال بارداری هست الان حاضرم جونمم بدم پریود بشم 

2828
2791
2779
2792