2777
2789
نه ربطی نداره حامله نباشی ک بتا صفره

یکی همینجا گفت بتا که خیلی پایین باشه ینی درصد بارداری پایینه ممکنه خارج رحمی باشه دیگه نمیدونم😅

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
بتا پایینیعنی روز موعود آز بدی عددش پایینه و جواب منفی عدد بتا خیییلی پایینه 

عهههههه جدییی 

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی همینجا گفت بتا که خیلی پایین باشه ینی درصد بارداری پایینه ممکنه خارج رحمی باشه دیگه نمیدونم😅

سر بارداری اولم رفته بودم بهداشت چون خیلی زود ازمایش داده بودم ماما گفت بتات پایینه شاید خارج رحمی باشه بهش میگفتم روز اول رفتم آز دادم همکارش از اونور میگفت نهههه بتا بالا باشه خارج رحمیه😐😐😐😐😐😐

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
سر بارداری اولم رفته بودم بهداشت چون خیلی زود ازمایش داده بودم ماما گفت بتات پایینه شاید خارج رحمی ب ...

به منم اینو گفتن اخه🤣

آخر چی به چی شد 😂ب منم بگوو یاد بگیرم😂

به منم اینو گفتن اخه🤣 آخر چی به چی شد 😂ب منم بگوو یاد بگیرم😂

🤣🤣🤣

الان دخترم 19 ماهشه و خارج رحمی هم نبود شکر خدا 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
🤣🤣🤣 الان دخترم 19 ماهشه و خارج رحمی هم نبود شکر خدا 

پس بتا بالا ینی بارداری خارج رحمی 

بتا پایین هم که حامله ای😁

🤣🤣🤣 الان دخترم 19 ماهشه و خارج رحمی هم نبود شکر خدا 

میگم چیزه میشه درخواست دوستی بدم ی سوالی ازت بپرسم ؟

بخدا دخترم 😅

پس بتا بالا ینی بارداری خارج رحمی  بتا پایین هم که حامله ای😁

خخخخ نه گلم بتام پایین بود چون روز پریودم بود ک نشده بودم آز دادم اونایی ک خارج رحمی ان بتاشون بالا نمیره روزهای بعد ک ازمایش بدن 

البته بازم مطمین نیستم

میگم چیزه میشه درخواست دوستی بدم ی سوالی ازت بپرسم ؟ بخدا دخترم 😅

اره گلم