2777
2789
عنوان

یه آرزو🙂💕

239 بازدید | 36 پست

برای دوست صمیمیت یه ارزوی قشنگ که خیلی بهش نیاز داره بکن👩‍❤️‍👩

- خدایا رفیقم هیچ وقت تو زندگی مشترکش حس نکنه که پدر نداره حس نکنه که بی پشتوانس ..خودت کمکش کن

-خدا جون تو دل اون یکی دوستمم مهر شوهرشو بنداز که بهش ابراز علاقه کنه و به ارامش برسونشون.. خودشم نمی خواد جدا بشن ..

-الهی زود کیست رفیقم خوب شه بسلامتی عمل شه و دیگه رحمش کیست نسازه..

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

خدایا رفیقم خوشبخت بشه و عاشقانه زندگی کنه

اخطار🚫                                                                                            با شماره مادربزرگم وارد شدم دیگه تعلیق نکنید🔪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ دپست صمیمی ندارم 

یه اکیپ 4 نفره بودیم که خیلی جور بودیم 

من وسط راه عاشق شدم پسره گفت باهاشون حق نداری حرف بزنی 

بخاطرش چشمو روی همشون بستم 

اخرش الان نه اون پسره هس نه رفیقام 

تیکر تاریخ تولدمه 🤩بعضی شبا چشا درشت، بیدار بعضی شبا دمِ پنجره صدا تُپق میاد بعضی شبا لقن مفصلام منم یه دوست ناباب، وسلام منم یه درس عبرت باخودم بَدم و اِلا دست به خیرم عشق می‌کنم بخنده چهره‌ات خدا نرسید شیطون رفت تو جِلدم پَ؛ چه قدرم راضیم دادا بچه مثبتا به گا میرن دادا به همه چی آره گفتیم جایِ نه بابا ما بَد و رفتیم لایِ صدتا راه جدیداً ردیفم تو پول تو چپ دادا چون تا وقتی پول هست آقام وایسادم زدنم تو دعواها ولی اَ ترس نشاشیدم تو شوارام صبرم کمه، حوصلم در حد حداقله چهل سالگیمو می‌بینم به تخت بستنش دستاشو بستن اَ دست نره من بسمه دلم تنگ شده برا نه برای اینکه دوباره بمیریم برا هم بی‌قرارم و دلتنگ سرِ گرم برا طعم قبل همه جمع یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزی و حس نمی‌کنیم من اخمام تو همه، تو گریه می‌کنی مارو نگا تو چی حرفه‌ای شدیم منو این دست‌ساز باهم یه شبایی داریم که صبح‌ش درمانگاهم با این حال، تنها عین مَرد وایستادم عین مرد وایستادم❤️شایع و صادق اهنگ دلی ❤️انگار منو داشت میگفت

ایشالا رابطه دوستم با دوست صمیمیش به هم نخوره..(با اینکه میدونم ممکنه از من دور بشه)

ایشالا دوستم سریع تر خوب خوب بشه امیکرون گرفته🥺

ایشالا امروز که دوستم کارنامشو میگیرع مث من تر نزده باشه🤦🧑‍🦯

اسمم رز♡ همدم~مرهم زخمم~بمون توی قلبم❤️
خدایا رفیقم خوشبخت بشه و عاشقانه زندگی کنه

😍انشالله

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
رفیقم که تازه عقد کرده خوشبخت بشه بخت دوستام باز بشه شوهر خوب نصیبشون بشه

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن بخت دختر خاله منم باز شه

خدایا همه دوستای نی نی سایتیم خوشبخت بشن🌹

الهی امیییین