2777
2789
عنوان

اومیکرون

100 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من از دیروز صبح پا درد شدید و کمر درد داشتم یعنی کل بدنم گرفته بود ساعت ۱ ک شد لرز شدید کردم کفقط چسبیدم ب بخاری ک کلا گرمم نشدم زیاد تا ساعت ۳ یک مقدار خیلیییی کم تهوع داشتم رفتم دکتر سرم زدم اوکی شدم کلا ب دکتر گفتم اومیکرونه،؟گفت هیچی نیست خوب میشی من الا کلا اوکی هستم یکم احساس بی حالی خیلی کم دارم ولی اوکی هستم کلا میخواستم ببینم کسی بوده مثل من باشه اومیکرون بوده باشه اخه بچه کوچیک دارم از دیروز ک دیده من مریضم هی میخواد بیاد منو بوس کنه 

زندگیم فدای پسرام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بله ممکنه باشه ولی نگران نباش مصرف مایعات فراوان مثل آب آب پرتغال آب هویج و سوپ یادت نره& ...

اشتهام بد نیست تازه الان میخواستم برم ورزش کنم😁

زندگیم فدای پسرام 
اشتهام بد نیست تازه الان میخواستم برم ورزش کنم😁

خداروشکر ولی مواظب باش زیاد ورزش سنگین نکن به نظرم چندروزی استراحت داشته باش اگه دیدی حالت خوبه یه پیاده روی ساده داشته باش تا این روزا بگذره ان شالله

خداروشکر ولی مواظب باش زیاد ورزش سنگین نکن به نظرم چندروزی استراحت داشته باش اگه دیدی حالت خوبه یه پ ...

وای خدا کنه دخترم نگیره همش نگران اونم بخدا

میخواستم حلقه بزنم ک کلا منصرف شدم ولش کن 

زندگیم فدای پسرام 

اومیکرونه شک نکن چون برای منم با پادرد شروع شد بعدش لرز گرفتم سر حالی الانت برای سرمی هست که زدی بعدم مریضیش افت و خیز داره یک روز ممکنه خوب باشی یک روز بد استراحت داشته باش حتما من به فاصله سه هفته دو بار گرفتم نمیدونم دفه اول خوب نشده بودم دوباره ویروس اوج گرفت تو بدنم یا اینکه واقعا دوبار گرفتم منم دفه اول خیلی سبک بود ولی دومی الان بعد 9 روز با اینکه علائم ندارم صدام هنوز تو دماغیه

اومیکرونه شک نکن چون برای منم با پادرد شروع شد بعدش لرز گرفتم سر حالی الانت برای سرمی هست که زدی بعد ...

گلو درد و اینا ندارم من فقط دیروز زدم سرم رو هنوز سرحالم ما هم یکی دو هفته پیش ی بار هممون خیلی سبک گرفتیم در حد یک روز حالمون بد بود روز بعد فقط انگار توی دلمون ی چیزی چنگ میزد

زندگیم فدای پسرام