سلام دوستان من از دیروز صبح پا درد شدید و کمر درد داشتم یعنی کل بدنم گرفته بود ساعت ۱ ک شد لرز شدید کردم کفقط چسبیدم ب بخاری ک کلا گرمم نشدم زیاد تا ساعت ۳ یک مقدار خیلیییی کم تهوع داشتم رفتم دکتر سرم زدم اوکی شدم کلا ب دکتر گفتم اومیکرونه،؟گفت هیچی نیست خوب میشی من الا کلا اوکی هستم یکم احساس بی حالی خیلی کم دارم ولی اوکی هستم کلا میخواستم ببینم کسی بوده مثل من باشه اومیکرون بوده باشه اخه بچه کوچیک دارم از دیروز ک دیده من مریضم هی میخواد بیاد منو بوس کنه
اومیکرونه شک نکن چون برای منم با پادرد شروع شد بعدش لرز گرفتم سر حالی الانت برای سرمی هست که زدی بعدم مریضیش افت و خیز داره یک روز ممکنه خوب باشی یک روز بد استراحت داشته باش حتما من به فاصله سه هفته دو بار گرفتم نمیدونم دفه اول خوب نشده بودم دوباره ویروس اوج گرفت تو بدنم یا اینکه واقعا دوبار گرفتم منم دفه اول خیلی سبک بود ولی دومی الان بعد 9 روز با اینکه علائم ندارم صدام هنوز تو دماغیه
اومیکرونه شک نکن چون برای منم با پادرد شروع شد بعدش لرز گرفتم سر حالی الانت برای سرمی هست که زدی بعد ...
گلو درد و اینا ندارم من فقط دیروز زدم سرم رو هنوز سرحالم ما هم یکی دو هفته پیش ی بار هممون خیلی سبک گرفتیم در حد یک روز حالمون بد بود روز بعد فقط انگار توی دلمون ی چیزی چنگ میزد