2777
2789
عنوان

تجاوز

1863 بازدید | 48 پست

مادرهای محترم لطفا بچهاتون رو پیش حتی برادرخودتون نزارید خواهش میکنم بچهاتون رو جوری تربیت کنید ک هراتفاقی واسشون بیوفته بیان و بهتون بگن لطفا از بچهاتون دربرابر هرکسی دفاع کنید تا بچتون با اعتماد بنفس بار بیاد و تو سری خور نباشه خیلی از بچها مورد تجاوز قرار میگیرن من بچهامو جز پیش پدرشون نمیزارم بخوابن اگه ذره ای ب پدرشون شک داشتم پیش اونم نمیزاشتم لطفا تو ماشین نزارید تو بغل عمو یا دایی بشینن نزارید احساس راحتی کنن با هیچ مردی 

چ دختر چ پسر اینکه دست به جاهای خصوصیشون زده بشه یعنی تجاوز .....

من تو بچگی چندین بار از این اتفاق ها واسم افتاده دسمالی کردن بچه واقعا گناهه خیلی بزرگیه....

هیچوقت از یادم نمیره هیچوقت....دلیلشم این بود ک عمو و دایی محرمه و بهشون اعتماد دارن.....

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدیدا موافقم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

متاسفانه تو ایران از بین هر ۵ کودک یکیشون مورد تجاوز جنسی قرار میگیره 😭

خدای من... نه آنقدر پاکم که کمکم کنی ...و نه آنقدر بدم که رهایم کنی...میان این دو گم شده ام...هم خود و هم تو را آزار میدهم....هرچه قدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو میخواستی...و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی...آنقدر بی تو تنها هستم که بی تو احساس پوچی و نابودی میکنم....خدایا هیچ وقت رهایم نکن ای مهربان ترین مهربانان

چه عجب یکی مثله من فکر کرد الان بعضیا میان میگن که پدرشو عموش که محرمن این چه حرفاییه که میزنیو فلان نمیدونن که بعضی مردا مریضن و از هر فرصتی استفاده میکنن تازه حتی بعضیاشون متوجهم نیستن ولی بچه که دستشون میاد لذت وار رو بدنش دست میکشن حال ادم با دیدن حرکاتشون بهم میخوره😑😑

چه عجب یکی مثله من فکر کرد الان بعضیا میان میگن که پدرشو عموش که محرمن این چه حرفاییه که میزنیو فلان ...

دقیقا من از همین حرکت ها متنفرم دست میکشه به بدن بچه از رو لذت 

آخه حیوووووون چجوری دلت میاد با بچه اینکارو کنی..

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
چه عجب یکی مثله من فکر کرد الان بعضیا میان میگن که پدرشو عموش که محرمن این چه حرفاییه که میزنیو فلان ...

نگووو چندش آوره آخه بچه چه لذتی داره بعضی ادما واقعا مریضن خدایا🤯😖😖

پسرکم من صدای خدارا در ضربان قلب تو شنیدم💙🥺🧿
متاسفانه تو ایران از بین هر ۵ کودک یکیشون مورد تجاوز جنسی قرار میگیره 😭

منو خواهرم و برادرم بهمون تجاوز شد چون یتیم بودیم و خونه ی پدربزرگ