2777
2789
عنوان

جاری کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 105 پست
ببینم یه کاری میکنی شوهراشون مجبور شن پابند اندازه لوستر بخرن😂😂

😅😅😅😂😂😂

خیلی خوب بود لوستر وای خدای من❤

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کارخوبی کردی سردباش دوریودوستی

دوریم و دشمن الان😂

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
اووف نگم برات شوهر خواهرشوهر یه بار بهم گفت جریان پابند چیه چرا میندازی گفتم شوهرم دوست داره برام خ ...

وا😐شوهرع خواهرشوهرت چقدپروعه به پابندع تونظرمیدع!!این حرکتش جداازفضولی زشت وچندش اورع😐میگفتی ب شماچه مربوطه اقای محترم😐اصن چرابه پای من دقت مبکنی

😁😁
دقیقامنم نمیرم عیدم قرارنیس ک برم اگه دوس داشتن رفت وامدکنیم حداقل بایدیباردعوتمون میکردن

دقیقا ماهم نمیریم 

وا😐شوهرع خواهرشوهرت چقدپروعه به پابندع تونظرمیدع!!این حرکتش جداازفضولی زشت وچندش اورع😐میگفتی ب شما ...

به اونا بگی شوهرم دوستم داره میرسه کلای براشون فحشه

منم با اخم  گفتم شوهرم دوست داره برام خریده لال شد  

😂😂😂😂قسمت دوم جملم مهم نیس حالا قسمت اولش که گفتم«دوری»مهمه😂😂😂👌

دشمن رو شوخی کردم

من با کسی کار ندارم اجازه دخالت هم نمیدم 

اهل فضولی و دخالت بودن پاشونو بریدم😊

دشمن رو شوخی کردم من با کسی کار ندارم اجازه دخالت هم نمیدم  اهل فضولی و دخالت بودن پاشونو بری ...

کارع خوبی کردی افرین،منم اگه کسی توکارام دخالت کنه قطع ارتباط میکنم👏👏👏👏

😁😁
حالابزرگ وکوچیک خیلی فرق نداره، چجوری انقدجاریاتونوخوب میشناسیدمن اصن جاریمونمیشناسم😂😕🤦‍♀️

توموقعیتای مختلف

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷