2777
2789
عنوان

خداحافظ

218 بازدید | 16 پست

خدانگه دار 

قول رسیدن به هدفم رو به خودم میدم 

مطمینم موفق میشم  

تا وقتی به رویام نرسیدم اینجا رو باز نمیکنم و بعد قول میدم به افراد شبیه خودم کمک کنم 

مطمینم به زودی میام چون اون موقع به هدفم رسیدم .

یاعلی 🤞🏻🌷

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم هدف دارم ولی هنوز شروع نکردم تو چطوری شروع کردی؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
کجا؟ برنج خیسوندم  

😂

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
برو به سلامت موفق باشی . منم بزودی اینجارو ترک میکنم جدیدا زیاد وقت میزارم اینجا و ازکارام عقب افتا ...

سلامت باشی 

آره اینجا وقت گیره

منم هدف دارم ولی هنوز شروع نکردم تو چطوری شروع کردی؟

من ۶ ساله شروع کردم ...الان می‌خوام قوی تر ادامه بدم .

حتی اگه ۳۰ دقیقه هم توی روز وقت بزاری برای هدفت با ارزشه 

من ۶ ساله شروع کردم ...الان می‌خوام قوی تر ادامه بدم . حتی اگه ۳۰ دقیقه هم توی روز وقت بزاری برای ه ...

چه خوب پس بدون که پیروز میشی

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز